Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm] Bojowy Na +9 Szpon Na +9 Smocze Noze Na +9

Kobier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hyhyhy

Dawac suba i komenty :D

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Wiesz. Wkoncu sie wkurwie. Nie bedziesz mnie obrażał. Nie jestem głupi ;]

Telefon mam lepszy od cb ;] Pokaż swoj. Ja posiadam nokie 5530 szmatko. Zły fon?

Ogolnie to mam na ciebie wyjebane. Alchemiczek kurwa założył se serwa tylko po to zeby byc pseudo bossem -.-' Jest tak mądry w negocjacjach ze sponsor dostaje całą kase z is... Pozdro. Traktowałem cie jak kumpla a jestes zwykłą dziwką ;]

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

pomagam.jpg?1

Opublikowano

GZ szczęścia i +

Mam tego samego fona co ty i wcale tak źle nie nagrywa filmików :D

Gram pod nickami: Jasiu33,Jasio33,DejKusku

Pomogłem? Kliknij w brzuszek pajacyka.
To cię nic nie kosztuje! http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Nagrywałem komórką bo nie mialem jak inaczej...

Lepszy rydz niz nic prawda? :)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Up@

Nie chcial bym cie mieszacz z blotem

ale mialem nie raz lepszego farta z itemkami od niego:)

na wszelki wypadek powiem ze zarobilem wtedy sporo;)

sstwc.jpg

Opublikowano

Deco016

Ty to zamknij morde bo czujesz się za pewny 13 latku..

Nie pierdol bo sam nie lepszy nie jestes.. Pokaz swoje filmiki, ah.. 0 ich tak?

Dzieciaku powieś się o jednego nupa mniej.. Tylko krytykujesz.. Moze nie chce on piracić i nie sciągać pirackiego frapsa? Troche się czujesz za pewny..

a wykurwiaj.

Opublikowano

@UP. W sumie to deco mysli ze jest "buk" a jest cipa xD Sry za komenta w profilu to nie ja go pisałem ;]

@top Netrodal a moze zapodasz filmik jak cos ulepszasz. :>

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Pogratulowac szczescia.

Sam mialem podobne ulepszanie, z tym ze zamiast smoczych ulepszalem egzo, i w bojowym nie mialem kd.

Niestety Zawiodlem :)

OMG.TECZA!

Opublikowano

Gratuluję.

Trzeba miec niezłego farta ;d.

U mnie największy fart na PL'u (jakieś półtora roku temu) to ulepszenie sokolej na +9 u kowala w woisce ^.^

@Netrodal

Zawsze krytykujesz , a nic ciekawe nie robisz.

Zamknij się i chociaż raz napisz coś , co inni będą chcieli przeczytac , a nie ciągłe "żal" w twoich wypowiedziach 10 latku..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Uczeń
Opublikowano

No no :) Niezły fart :D

Moje najlepsze osiągnięcie na PL'u to zrobienie Lwiej Tarczy u zwykłego kowala na +9 i bojowego na +8, na +9 już niestety kowal nie był już taki uprzejmy ulepszyć ;) To były moje ostatnie zabawy na Polskim metinie, później przeniosłem się na privy.+'sik leci :)

Opublikowano

Deco016

Ty to zamknij morde bo czujesz się za pewny 13 latku..

Nie pierdol bo sam nie lepszy nie jestes.. Pokaz swoje filmiki, ah.. 0 ich tak?

Dzieciaku powieś się o jednego nupa mniej.. Tylko krytykujesz.. Moze nie chce on piracić i nie sciągać pirackiego frapsa? Troche się czujesz za pewny..

13 latku ? popatrz w lustro dla twojej informacji mam 17:) dla mnie mt2 to nie zycie jak dla kobiera

@UP. W sumie to deco mysli ze jest "buk" a jest cipa xD Sry za komenta w profilu to nie ja go pisałem ;]

@top Netrodal a moze zapodasz filmik jak cos ulepszasz. :>

mowisz ze cipa ? bo co jestes zwyklym dzieckiem mialem cie za innego ale widac jaki jestes oby cie okradli na pl'u :)

ban.gif

Opublikowano

@alchemik.

Skąd ty człowieku wiesz czym jest dla mnie życie? -.-'

Wytłumacze ci to. Moze trafi...

Życiem dla mnie jest wyjscie z kumplami na piwo, trening czy poprostu na szkolne boisko popykać w piłke ;) Alchemiczku. Masz wogole dziewczyne? Ahh tak. Twój serwer to twoja dziewczyna.

Co do wieku to mam prawie pietnastaka. 2 lata starszy? Nie chce hejtować ale założę się ze dostał byś wpierdol ;]

Hmm. Brak mi słów na ciebie. Masz 17 lat i cisniesz mi na forum? Ty sie zastanów czlowieku co ty pierdolisz. Raport leci za post nie związany z topikiem.

@Top. Innym ludziom dziękuje za to ze nie gadaja jakis farmazonów tylko gratulują, bo to motywuje zajebiscie :D Mieczyk sprzedany.^^

pomagam.jpg?1

Opublikowano

@Up chyba masz wytłumaczone dlaczego na filmiku i się czepiasz. Kup mi lepszy komp to bedziesz mial normalne filmy ;D

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Kobier na piwko tak?Nie masz 15lat ja mam 16 i mam wiecej oleju w glowie.To ty jestes hejterem i sadzisz sie przez neta a prawda jest taka ze zazwyczaj groza tacy co w realu nie maja za duzo do powiedzenia.Pozdro&Pocwicz masz 128ramu?Metek jest od 512 wiec hypercam powinien dzialac lamko.

sygn.png

Opublikowano

@up. Nie chcę ci prawić wykładów. Ale powiem coś :) Piwo? W moim miescie ide do Promilka i sprzedaja mi na lajcie, czyli jak chce to mam. Ja juz powiedzialem. Nie jestem hejterem, nie chce sie z nikim kłócić przez net a jesli ktos sie sadzi w szkole to damy se po razie i tyle. Twój post to hejt... Ramu mam 750 (750coś) a nagrywalem frapsem i naprawde nic nie było widać. Wyzywasz mnie od lamek? -.- Juz ci mowilem jakie jest moje zdanie w sprawie ciśnięcia komuś przez neta. Ja Deco'wi pocisnąłem bo on mi cisnął pierwszy. Nie widziales mnie w rl a jestem dosyć postawnym typem 178 wzrostu 70 kg wagi. Przyjedz do Sochaczewa to pogadamy ;) Raport ;)

Top. Proszę o nie hejtowanie z zazdrosci lub innych przyczyn. Na monku gralem od wakacji :D Gra ktos monek jinno?

pomagam.jpg?1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up. Nie chcę ci prawić wykładów. Ale powiem coś :) Piwo? W moim miescie ide do Promilka i sprzedaja mi na lajcie, czyli jak chce to mam. Ja juz powiedzialem. Nie jestem hejterem, nie chce sie z nikim kłócić przez net a jesli ktos sie sadzi w szkole to damy se po razie i tyle. Twój post to hejt... Ramu mam 750 (750coś) a nagrywalem frapsem i naprawde nic nie było widać. Wyzywasz mnie od lamek? -.- Juz ci mowilem jakie jest moje zdanie w sprawie ciśnięcia komuś przez neta. Ja Deco'wi pocisnąłem bo on mi cisnął pierwszy. Nie widziales mnie w rl a jestem dosyć postawnym typem 178 wzrostu 70 kg wagi. Przyjedz do Sochaczewa to pogadamy ;) Raport ;)

Top. Proszę o nie hejtowanie z zazdrosci lub innych przyczyn. Na monku gralem od wakacji :D Gra ktos monek jinno?

najmniej groźny jest ten co najgłośniej szczeka

ilość ramu nie wpływa na jakość filmików (na starym kompie 512 ram nagrywało ładnie i nie lagowało)

bialachmurka.jpg
Opublikowano

@UP ja juz się wypowiedziałem. Mowcie o mnie co chcecie mi to zwisa i powiewa bo nie jestescie kumplami z rl i nie musze z wami przezyc swiata :) Oczywiscie pozdro dla ludzi którzy są normalni i daja normalne komentarze :) Co do filmiku. Nie wiem. Moze cos zle ustawilem i nic nie bylo widac. Nie odpowiem ci bo sie nie znam na takich rzeczach ;) Pozdro ;]

@top Jak ktos ma pisac komentarze takie jak up to se darujcie :)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

nooo farciarzu ^^ mi zjaral smietelke na +9 a mialem zle i amulet karmy -.- na monku mam 34 ninje i 42 woja ale bez eq ;/ na monku mam tez 54 woja shinsoo bez eq

ta ninja 34 cus tam ma ale nie wiele jezeli chcialbys moglbym z toba popykac ^^ podexpil bys itdd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...