Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem ze speed hackiem

frredi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdy wlaczam MU ze SH (po alt+S lub klikajac) gra zacina sie, podczas ladowania "tego paska" zawsze tylko 2 "klocki" sie zaladuja a potem stoi, chodzbym czekal 5min. gdy wlaczam gre bez SH wlacza sie normalnie odrazu. nie mam pojecia co z tym zrobic. zmienialem rozdzielczosci itp. nic nie ma znaczenia. na dodatek gdy wlaczam SH, a gre odpalam normalnie ikonka z pulpitu a nie ze opcja speed hacka to gra wlacza sie, loguje sie na konto a po wejsciu na postac dostaje jednoczesnie DC.

Opublikowano
jedyne zastosowanie dla sh to bicie z twisting slash, w innych wypadkach DC, SH is dead

Na szczescie sie bardzo mylisz:).

que?

Opublikowano

to jezeli sie myli to podziel sie z nami swoimi wnioskami co do sh bo ja tez dostaje caly czas dc bez wzgledu na to jakbym wszedl do gry to dostaje dc i nie wiem jak to zmienic;/

Opublikowano

dziala dziala tylko trzeba poczytac w poscie sh by ziomal:D dziala ale tylko TS a jezeli chcecie bic normalnie to musicie miec dobre wyczucie czasu bo po 5sek bicia dostajecie dc bo jest blad na swrwie a jak mniej czasu to nie dostaniecie dc ale komu sie chce tak bawic:D