Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kikanie Podczas Wchodzeniana Konto "Rain"]

Lertos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, zalozylem serwer hamachi i gdy chcialem sie zalogowac na konto "rain" wywala mi metka . moi koledzy rowniez probowali i maja to samo. hamachi jest wlaczone pormap rownierz z odblokowanymi portami i zapora systemu wylaczona. nie wiem co moze byc przyczyna i prosze o pomoc na pw lub gg 1678230, moge dac gm + i 5 z gory dzieki.

Opublikowano

Całkowicie wyłącza czy do ekranu logowania cofa? Jeżeli cofa do ekranu logowania to wina źle odblokowanych portów(ściagnij innego port mapa). A jeśli wyłącza całego metina to jest coś nie tak z serwerem. Polecam pliki Up By Backe57 są w spisie ;]

5428180936970289905.png

Opublikowano

No to wina po stronie plików serwerowych. Bo mówisz kolegom też się wyłącza więc client nie ma nic do tego. Ew. spróboj jeszcze przed usunięciem i wgraniem nowych plików ściągnij inny port map. I w tedy sprawdź.

5428180936970289905.png

Opublikowano (edytowane)

wlasnie zebys wiedzial ze to robie . sciagam portmapa po polsku bo jakiegos chisnkeigo mialem . postawie od poczatku i zaraz napisze co wyszlo.

yyyy znow to samo ;/ loguje i wywala a serwer stawialem od poczatku. tylko ze w nowym portmapie nie chcial mi sie uruchomic jeden port to go zostawilem ale bym na czerwono . w nowym portmapie mialem z 3 albo 4x wiecej portow wgl jakbys jescze cos wiedzial to pisz.

Edytowane przez Lertos
Opublikowano

Napisz w dziale z Tworzeniem serwerów. Tam znajdziesz ludzi bardziej obcykanych w Twoim problemie.

Zamykam.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...