Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacker Serwów

odchudzanie7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest super ;) Sam to mam dzieciaczki :*

Autor chcial to ode mnie wyludzic, zeby niszczyc inne servy i szpanowac. A teraz chce sie podlizac na mpc bo mu nie dalem... ;* <3

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Dobra, koniec spamu. Zapraszam na PW, bo nie chce warna przez neo... Byles w stanie obciagnac ze tak powiem za komende. Wypytales o duzo rzeczy. Ale jak ci jej nie dalem, to neosik wstawil pro elo screen na mpc :D Buahahaa <3

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

7 lat doświadczenia w "hackingu" z czego pewnie te 7 lat to połowa jego życia. Nawet średnio rozgarnięty jeżozwierz może ściągnąć ten program, wpisać IP serwera i port. Wielki haker xO

Opublikowano

7 lat "hackingu" o_O Jak już mówić o włamywaniu się na serwery metka to jest cracking a nie hacking , a w takim wypadku jak robią to userzy MPC to raczej pasuje określnie script kidding <lol>

Opublikowano

7 lat doswiadczenia w hackingu hahahah, gotowy skrypt jest na epvp ;o Moge podac wam stronke do tego skryptu na PW, jak koles mi sie wyda neosem to nie odpowiem =)

bialachmurka.jpg
Opublikowano

Ale problem wchodzicie tutaj

www.nostale-money.cba.pl

bash panel i dalej juz sami wiecie :P

Moge sie zalozyc ze zaraz dostane banna bo Modki tutaj to ekhem ^^

jak wszyscy to wszyscy

gm-mode.cba.pl

bialachmurka.jpg
Opublikowano

O tym gownie wie już większość wiec nie wiem czym się tutaj szczycić ...

Za max dwa dni będziecie mieli temat na epvp jak się przed tym zabezpieczyć więc będzie to mało uzyteczne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...