Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Coś Nie Tak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! ostatnio zrobiłem serwer i bawiłem się trochę w navikacie i osunąłem pliki mob_proto... serwer był tylko dla mnie wiec mi go nie szkoda :P

Zrobiłem nowy serwer... jednak gdy sie zalogowalem na ten niby "nowy" wszystko bylo po staremu.. czyli stare konta byli i nie było mobów i npc bo osunąłem...

Nie wiem co w takim razie zrobić.. proszę o pomoc. będą + i 5

Ja chce -------------------- ;/

Opublikowano

Witam ! ostatnio zrobiłem serwer i bawiłem się trochę w navikacie i osunąłem pliki mob_proto... serwer był tylko dla mnie wiec mi go nie szkoda :P

Zrobiłem nowy serwer... jednak gdy sie zalogowalem na ten niby "nowy" wszystko bylo po staremu.. czyli stare konta byli i nie było mobów i npc bo osunąłem...

Nie wiem co w takim razie zrobić.. proszę o pomoc. będą + i 5

odinstaluj Navi , Microsoft Virutal 2007 PC , i stare pliki serwerowe ( te co wypakowałeś )

/EDIT

daj jeszcze inną nazwę komputera i tego dysku ;)

ps : zbieram -

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

odinstaluj Navi , Microsoft Virutal 2007 PC , i stare pliki serwerowe ( te co wypakowałeś )

Jezeli pomoze stawiam + i 5 :P

Ja chce -------------------- ;/

Opublikowano

W skrócie - wywal wszystko co zainstalowałeś na potrzeby priva i wgraj od nowa :D

Opublikowano

Nie o to mi chodziło, Navicat i VPC same w sobie nie służą tylko do stawiania priva, ale oprócz plików serwerowych powinien też usunąć zapisane połączenie i "wirtualną maszynę" z VPC :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...