Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niewiemmt2 [Pl] [Hamachi] [Pvp]

DoktorHause

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To koniec mojej kariery z wlasnymi serverami szkoda bo tyle spoko ziomkow poznalem swietna zabawa jeszcze na GaduMT2(moj stary priv)no ale co wszystko kiedys sie konczy...

Thx za rozwalenie serva dla adrianek1410

Na mpc bede ale nie bede servow robil Narqa

ronaldosygna.jpg

Sygna by me

Opublikowano

Czekalem na jakieos pvp zobaczymy co to bedzie...

Juz ktos chyba wpisal "slawna" komende... dzieki za gre:/ nawet nie wszedlem^^

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

hmm wiesz co dziwne ze to ty sie wpiepszyles na serva i właczyłeś GM mode . i na dodatek wyłaczyłeś serva wiec ty lepiej juz zamknij sie

Pozdro, wlamie sie na kazdy serwer...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

hmm bardzo ciekawe ty naprawde nie wiesz z kim zadzierasz ;d za 2-3 dni i uwarzaj na siebie

Pomoglem ? to daj + dla ciebie to 1 klikniecie a dla mnie duzo radosci :)

34330799.png

Opublikowano

Serwer bardzo ładny, zdążyłem pograć 5 minut, bo ten ułomny człowiek "adriank1419" wszystko zepsuł. Proszę Administratorów o zbanowanie tego typa, bo już kilka serwów zepsuł.

DAWAJCIE MU -

Opublikowano

adriank1419 ty tu jestes neoskiem z bujna wyobraznia i pisz dalsze posty to bedzie sie z czego posmiac i nawet niewiesz co to jest porzadny serwer te ktore wypisales to najwieksze skazy prywatnych serwarach

tygf67t8.png
Opublikowano

Nie rozwalam porzadnych serwow, szczegolnie avalonu, triadicy i amine. Sympatia do autorów.

Bo potrafisz tylko durne hamachi ktore kazdy 10 latek rozwali pffff.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

adriank1419 ty tu jestes neoskiem z bujna wyobraznia i pisz dalsze posty to bedzie sie z czego posmiac

Bo potrafisz tylko durne hamachi ktore kazdy 10 latek rozwali pffff.

Rozwale tez kazdego dedyka, no-hamachi. Ale sami tego nie potraficie. Nawet na hamachi. Na razie smiac sie mozna tylko z was kochane neoski ;* Koniec spam, wyjebane mam!

@PS; I co, jak się teraz czujecie, co? Fajnie? A przypomnijcie sobie coś. I pomyślcie jak ja się wtedy czułem...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Rozwale tez kazdego dedyka, no-hamachi. Ale sami tego nie potraficie. Nawet na hamachi. Na razie smiac sie mozna tylko z was kochane neoski ;* Koniec spam, wyjebane mam!

@PS; I co, jak się teraz czujecie, co? Fajnie? A przypomnijcie sobie coś. I pomyślcie jak ja się wtedy czułem...

Pewnie czules sie jak idiota. Bo jestes idiotą.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...