Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Papierosy I Badania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Pale papierosy 1 dziennie to czy jak zapale dziś papierosa to czy za tydzień na pobieraniu krwi i moczu wykryją że był przyjmowany do organizmu?? To samo pytanie z tabaką której już nie wciągam

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

ale nie badania płuc itd. tylko tyle że pójdę i mi krew pobiorą i sprawdzą mocz.. a wyniki zawsze są w liczbach

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

no nie wiem, nikotyna opada na twoich plucach, potem wsiąka w krew wiec watpie czy wyjdzie to w badaniu krwi ;)

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

te badania śa w liczbach typu glukoza, cukier itp. a z boku są podane jakie liczby są dobnre

np. cukier 12 a prawidłowa od 9-14 coś takiego

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Specjalista
Opublikowano

@RootemP ta jak on bedzie pil po 4-5L wody gazowanej codziennie to jeszcze zachoruje na cos xD

Ja mysle ze nie wykryja chyba ze paliles cos innego :D

1365526782-U231645.png

Opublikowano

chłopie patrz

woda gazowana ma w sobie to że przeczyszcza żołądek jeżeli będzie pił 3 L z rana to potem latanie do kibla inaczej nie zrobi

nikotyna idzie w góre jako gaz ciepły czyli w okolicach szyji zostanie 0,001m3 gazu osiedlonego w okolicach krwinek skórnych

jako że woda gazowana w gardle jest około 1,3sek to 30. 1,3 =36sek a to pozwala na oczyszczenie (medycyna sie kłania)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@up beka.

Hahahaha :D

Możesz zapalić przed baniem i nic nie wykryje. Poza tym krew jest badana pod innym kątem :)

Tzn przed baniem - mam na myśli 10 minut :) Po kliku minutach nie ma już jej w krwioobiegu. Miłego palenia. Pozdrawiam.

f.png

Opublikowano

papierosy idą ci na płuca nie do krwi..

zastanów się niekiedy nad tym co piszesz..

A jeśli chcesz porady to poszukaj na forach o zdrowiu a nie o cheatach.

.

Opublikowano

fifolski nie grzeszy rozumem

jeżeli pali 1 dziennie to jest juz w jakims nałogu

wystarczy że będzie czarna kropka w krwi i juz dokłądne badania z płuc wydziela się proch z nikotyny który sie osadza na brzegach a to idzie w krew

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

papierosy idą ci na płuca nie do krwi..

A jeśli chcesz porady to poszukaj na forach o zdrowiu a nie o cheatach.

Papierosy sa do palenia a nie po to by szly na pluca.

Po zapaleniu papierosa dym wciagasz do pluc, nikotyna przedostaje sie do krwi a substancje smoliste zostaja.

Nikotyna zostaje odfiltrowana z krwi i wydalona z organizmu.

Po tygodniu na 100% nie wykruja nikotyny.

@CryptoZipi

RAsfepN.png
Opublikowano (edytowane)

RootemP - czym popierasz swoją teze ? :)

Ja jestem bardzo ciekaw mój drogi skąd masz takie informacje o czarnych kropkach .

Podaj źródła (najlepiej pisane).

Tak teraz Ci zacytuje znawco zza siedmiu gór i rzek. Wiesz co to jest karboksyhemoglobina ? Jeżeli nie to nie wypowiadaj i nie wyskakuj z teoriami z Mongolii.

Jeszcze raz pisze - nikotyny Ci nie wykryją, chyba że rodzice zapłacą ekstra za taki test i jasno nakreślą że taki chcą. Odbywa się to na zasadzie badania zawartości owej karboksyhemoglobiny a raczej jej podwyższonej zawartości we krwi :)

Temat IMO można zamknąć. Dziękuje dobranoc.

Edytowane przez Fifolski

f.png

Opublikowano

RootemP - czym popierasz swoją teze ? :)

Ja jestem bardzo ciekaw mój drogi skąd masz takie informacje o czarnych kropkach .

Podaj źródła (najlepiej pisane).

Tak teraz Ci zacytuje znawco zza siedmiu gór i rzek. Wiesz co to jest karboksyhemoglobina ? Jeżeli nie to nie wypowiadaj i nie wyskakuj z teoriami z Mongolii.

Jeszcze raz pisze - nikotyny Ci nie wykryją, chyba że rodzice zapłacą ekstra za taki test i jasno nakreślą że taki chcą. Odbywa się to na zasadzie badania zawartości owej karboksyhemoglobiny a raczej jej podwyższonej zawartości we krwi :)

Temat IMO można zamknąć. Dziękuje dobranoc.

No i takiej odpowiedzi autor prosił.

Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...