Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Mod Kamera Do Demonicmt2 , Z Botem Na Yangbug

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

J.W

Polecą plusiki a jak ktoś chce to minusiki xD d;

diggydiggy.jpg

1300847486ujzezdzanie.gif

Koles dropnal dzika :P

Jeśli chcesz wynagrodzić moją pracę, to daj mi symboliczny +. Jeśli napisałem coś źle, napisz to w temacie, i jak tego nie poprawie w ciągu godziny, daj mi -.

Specjalista
Opublikowano

Co to za serwer Ten Demonicmt2 ? Wystarczy ze sciagniesz Moda by Kamer rozpakujesz w metku 2008 wklejasz spolszczenie i przez nie odpalasz i to wszystko...

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Co to za serwer Ten Demonicmt2 ? Wystarczy ze sciagniesz Moda by Kamer rozpakujesz w metku 2008 wklejasz spolszczenie i przez nie odpalasz i to wszystko...

Roy , sprobuje , dam EDITa jak zadziała xD

EDIT: nie działa , mam serverlist od kamera tylko xD.

Edit: nie działa ;x

diggydiggy.jpg

Jeśli chcesz wynagrodzić moją pracę, to daj mi symboliczny +. Jeśli napisałem coś źle, napisz to w temacie, i jak tego nie poprawie w ciągu godziny, daj mi -.

Specjalista
Opublikowano

Boshe wszystko dziala... daj IP serwera zrobie ci spolszczenie wkleisz do Metina z 2008roku z Kamer Modem i Odpalisz Przez To spolszczenie co ci dam ,nie rozumiem dlaczego ma ci nie dzialac jak kazdemu uzytkownikowi normalnie chodzi...

@ Sciagnij Moda

http://metin2mod.tk/

Wklej go do metina nacisnij na ikone tego moda wypakuj wkej spolszczenie i nacisnij 2 razay na ikone spolszczenia i powinno chodzic

a co do tego IP to z takim czym sie nie bawie chce cyferki xD bo to jakies Gówno... ;x

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Boshe wszystko dziala... daj IP serwera zrobie ci spolszczenie wkleisz do Metina z 2008roku z Kamer Modem i Odpalisz Przez To spolszczenie co ci dam ,nie rozumiem dlaczego ma ci nie dzialac jak kazdemu uzytkownikowi normalnie chodzi...

demonicmt2.homeip.net prosze IP , ale mam spolszczenie i moda , włączam przez spolszczenie i mam serverlist kamera , co alej ? ;d

diggydiggy.jpg

Opublikowano

demonicmt2.homeip.net prosze IP , ale mam spolszczenie i moda , włączam przez spolszczenie i mam serverlist kamera , co alej ? ;d

Jezeli wchodzisz przez spol w modzie,to zawsze beda ci sie pokazywac serwery z moda.

Wchodzisz przez spolszczenie wtedy wybierasz obojetne ktory serwer,bo to niema znaczenia bo wszedles przez spolszczenie.

Troche sie zamotalem :D

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Jezeli wchodzisz przez spol w modzie,to zawsze beda ci sie pokazywac serwery z moda.

Wchodzisz przez spolszczenie wtedy wybierasz obojetne ktory serwer,bo to niema znaczenia bo wszedles przez spolszczenie.

Troche sie zamotalem :D

Roy , to jest ip z mc.txt ;)

Zarobek , tylko ze sie nie loguje xD

Zacina się na wyborze postaci xD

diggydiggy.jpg