Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Router

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to tak :

to tak chciał bym was prosić o pomoc otóż chodzi mi o to że mam router

To jest ukryta treść, proszę

coś takiego i w tym problem gdy chcę się połączyć z serwerem czy jak to się nazywa z grą czy tam roomem pisze mi że ,,Nie mogę się połączyć, błąd łączenia" << coś w tym stylu po angielsku

już raz napisałem taki temat ale widzę że było usuwanie tematów na forum i już nie ma :) PS: i dobrze :) i do tematu o co chodzi z tym bo jak chcę się połączyć to nie da rady a chciał bym na 2 kompy lecieć

w combata i nie wiem co zrobić, jeszcze wam dam kilka informacji :) hymmm... to żeby nie było spamu to z modemem mi działa normalnie da rade połączyć i jak na metku są ch to przy wszystkich ch piszą ... ale da radę się połączyć bo wracając do starego tematu takie dzieci mówiły mi ,,reinstal windowsa" << do tych co tak pisali to ,,i na ch*j nabijacie posty ? jak i tak to by nić nie dało :)"

hymm kilka info jeszcze

win: xp, na 2 kompie 7

net : 1.3mb/s z neti przez łącze tpsa

połączenie kompa z routerem : kabel sieciowy

firewall: Ashampoo FireWall <<< nie wiem ale może to coś z tym jest :)

dane kompa chyba nie bd potrzebne

i ps dla tych dzieci co bd chciały idiotyczne posty pisać :) : każdy post ,,reinstal windowsa, reinstal combata, włącz i wyłącz combata" bd natychmiast zgłaszany ( reportowany) po napisaniu takiego spamu :)

to jeszcze tam raz dziękuję i jak się gdzieś pomyliłem to sory za błędy :)

to jest mój temat z combat arms

jeden z kolegów przysłał mnie tu żebyście mi pomogli bo tam nie odpisują albo ludzie co się znają to nie patrzą tam :)

kolega napisał żeby router skonfigurować ciemny jestem to bym prosił o pomoc

tu jest temat ale też są posty kolegi które mogą ułatwić rozwiązywanie tego problemu

na początek bd potrzebna konfiguracja tzn jakiś link do strony gdzie jest to ładnie opisane :) dalej zobaczymy co i jak bd

oczywiście każdą sensowną wypowiedź nagrodzę 5 i + lub jak ktoś tam -- zbiera to --

to jak wcześniej napisałem konfiguracja pod mój router najlepiej by się przydała

tu model był u góry ale dla niewidomych

tu jeszcze link z vobis'u jak byście jakieś informacje chcieli to piszcie. Odpowiem :) bo tu chodzi o gre na 2 komputerach ;d

i tam u góry macie opisane że w metku nie ma widocznych busy normal full ale da rade się zalogować jak nie napisałem a jak napisałem to napisałem 2 raz ;d

za pomoc + i 5

• 3 tygodnie później...