Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ludzie Ogarnijcie Się!

legolas9494

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem wiem dostane 10% ale mi to zwisa z reguły i tak postów nie piszę. Ktoś podał komendę, która może rozwalać serwy. Podał pod pretekstem tego, by tą komendę zablokować. Nie będe wnikał w to, kto to dał ale mógł ją wysłać na PW GA serwerów a nie dawać do powszechnego użytku. No ale co się stało to się nie odstanie. Teraz moja prośba do tych pro elo elo "hackerów" by już ogarnęli ADHD i przestali rozwalać serwy bo co wy z tego macie? Satysfakcję? Nie sądze bo gdybyście sami to odkryli to szacun ale naprawdę nie rozumiem was. Powiedzcie czemu to robicie może was zrozumiem.

Pozdrawiam i wzywam do opanowania

Opublikowano

Bo mysła ze sa "pro H4CK3R4M1" i ze jak beda dawac co chwila dzien-noc i napisza "POZDRO DLA MPCFORUM" to beda uwazani za niewiadomo kogo -,-

Opublikowano

co to za komenda? Oo na pw napisz jak tu nie chcesz

sraka nikt Ci nie napisze neo kidzie...i nie tlumacz sie ze chcesz zabiezpieczyc swoj serwer albo ze chcesz tylko zrobic eq...

Opublikowano

Eh.. Jak byście byli mądrzejsi to i byście utrzymali te serwery! Każdą taka komendę się blokuje w GAME!

Sami sobie jesteście winni.. A teraz " Ludzie ogarnijcie się" Jak sie nie umiecie pilnowac to nie róbcie tych serwerów..

a wykurwiaj.

Opublikowano

te ataki maja 1 wielki + zmiejszy sie liczba serwer ktora sa identyczne na jakis czas i bardzo sie ciesze z tych atakow niszczacych serwery

jak ktos jest tu neo kidem to ty up

Co prawda to prawda

cooltext470579388.png

Staraj się pomagać. To nic nie kosztuje, a wiele może zdziałać. Może to Ty właśnie ocalisz komuś życie ?

Pomagajmy. Bądźmy Polakami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...