Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[UPDATE] v.63 Cheat'ing PACK.

Yoooj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawartość :

~ Smuggler Program

---------------------------------------------------

~ Ranger P-Vac's

- Himes

- NDR2

- SDT

- ToE

~ Trainer'y

- Kitterz Trainer.dll

- Eyalos Trainer.dll

- BT Trainer

- Winject.exe

~ Bot'y

- Ore Bot.

~ Dayes Patcher

- mpCon, Undead Hack, All NO-Delay Skills.

Skan:

beztytuuun9.th.jpg

Jak widać plik zarażony, ale mi osobiście mając Avast'a i NOD32 nic nie wykrywa. Sam uzywam i nic się nie dzieje, ale jak zawsze mówię

UŻYWAĆ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ.

Download:

http://www.sendspace.com/file/m57sxi

http://rapidshare.com/files/175723419/GMS_v.63.rar.html

http://www.speedyshare.com/459319659.html

Używam tylko Kitterz Trainer (UA, TUBI, AUTO ATK), Dayos Patcher i ranged Vac'a. Grając z HotSpot'em nie mam ani D/C ani A/B. GL & Have Fun.

Credits :

Cef

Opublikowano

już mi wszystko działa... :D głupie jest tylko to że jest tyle różnych mob.wz.... trzeba sobie zamienać... np. do ore rush'a 1plik, vaca 2 plik,

Opublikowano

No ja wiem, że byście chcieli takie .dll małe okienko z napisem ''NACIŚNIJ F1 I BĘDZIE CI SAMO BOTOWAŁO ZBIERAŁO LOOT itd.''. :P

Najlepiej zróbcie kopie całego folderu z gms, przynajmniej ja tak robię, bo czasem jak podmieniam map, mob, skill itp. to dalej maple nie chce się włączyć

:lol:

Opublikowano
No ja wiem, że byście chcieli takie .dll małe okienko z napisem ''NACIŚNIJ F1 I BĘDZIE CI SAMO BOTOWAŁO ZBIERAŁO LOOT itd.''. :P

Najlepiej zróbcie kopie całego folderu z gms, przynajmniej ja tak robię, bo czasem jak podmieniam map, mob, skill itp. to dalej maple nie chce się włączyć

:lol:

za niedługo będzie taki dllek do EMS :D , trudno jest wmontować MS CRC Bypass :| ale jak mi się uda to dodam też pare podstawowych haków i będzie publiczna wersja na forum :)

Opublikowano

Może ktoś tą paczke rehostnąć na speedyshare.com ? bo te limity/sloty ...

Opublikowano

Godmode nie działa na kitterz, gdy skoczysz na moba dc'uje cię. Ide próbować inne hacki, napisze czy działają.

Opublikowano

a ja sie zmartfilem ze nie zawiera twojegu muzgu bo bym niemial kogo wyzywac ;( ehhh... tylko ty mi zostales ****

Edit : Yoooj

Oczywiście Ban... Nie będę odpisywał na twoje PW, ani wdawał się w dyskusje.

Opublikowano

God jab m3n. Widać że zasługujesz na moda tego działu.

osobiście nie testowałem tego bo nie mam gms 63 bo privaty mi w tym przeszkodziły ale god jab m3n .

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano
God jab m3n. Widać że zasługujesz na moda tego działu.

osobiście nie testowałem tego bo nie mam gms 63 bo privaty mi w tym przeszkodziły ale god jab m3n .

hahaha że dał jakiś Hack Pack i już zasługujesz na moda xD <brawo>

a ja sie zmartfilem ze nie zawiera twojegu muzgu bo bym niemial kogo wyzywac ;( ehhh... tylko ty mi zostales ****

xD na pewno ściągnął twój hackpack i teraz hakuje nim haha

Opublikowano

@UP, UP

Dzięki.

@UP

<IRONIA>Wiw3k tutaj jak cokolwiek dasz to ludzie się cieszą i jesteś ich Lord'em :P.</IRONIA>

Lenart15pl to Destroyer -.-''. Ciagle go banuje, a on wraca gdybyście wiedzieli ile tematów usunąłem na temat mojej osoby i jego postów >.<

Co do tematu:

Nie spamujcie mi na gg jak to włączyć przecież to jest proste. Specjalnie dałem tylko 2 patchery 1 dla mapy 2 dla skill i mob.wz.

Najpierw patchujecie ten patch od mpcon, undead, no-dealy, potem mapę na której chcecie botować. Nie przyciskając jeszcze PLAY włączacie winject.exe wybieracie kitterz trainer.dll i dajecie inject. Pojawi się okienko TAK TO BOT! :D ... -.- Potem dajecie PLAY logujecie się wchodzicie na mapę i botujecie co i jak nacisnąć, aby np. był UA jest pokazane na bocie.

Opublikowano
za niedługo będzie taki dllek do EMS :D , trudno jest wmontować MS CRC Bypass :| ale jak mi się uda to dodam też pare podstawowych haków i będzie publiczna wersja na forum :)

Wiw3k bierz się do roboty bo szkoda marnować czas wolny od szkoły xD

Opublikowano

Czy mógł by ktos Zrobic Right PAssive Vace lub jakiegoś na Yello Eye - Monstery w Dunegon

Chodzi o to By monstery blokowały się na platformach w jakimś miejscu

1139154491xr6.gif
Opublikowano

czy udało by sie na Kittezie ominąć jakoś tego policjanta z FLY, bo fajne to jest ale ta policja mniedobija.

Drakono, Arsetus, ShabiPl, Truptus to jedna osoba czyli Ja.

Opublikowano
bTwN

Mam pytanko da sie zrobić by potwory nie skakały ?

i czy za to ab/dc?

Oczywiscie GMS

Aby zrobić potworki no jump na GMS musisz mieć Hex Editor, który możesz ściągnąć z Athis Hack Pack...

Instalujesz Hex Editora...

Uruchamiasz go naciskasz Ctrl+O (albo file, open) i wybierasz mob.wz

Naciskasz Ctrl+H i w pierwsze okienko wpisujesz FC 56 70 FE 79, a w drugie wpisujesz FC 51 6A E5 6C

Potem naciskasz Repleace all...

Czekasz...

I zapisujesz (Ctrl+S)

Powinno działać jeżeli nie to nie mam pojęcia bo nie gram na GMS :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...