Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dziala speed hack by ziomal

skrall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie zaczolem sobie pogrwyac starym kontem w Mu i chcialem sobie urozmaici gre scagajac speed hacka by ziomal wszsycy pisza ze dziala procz tym c maja viste a ja mam XP no i wlaczam speed hacka naprawiem blad klikam speedhack.bmp wlaczam mu i jest DL niewidzialny na koniku no to tak ma byc wbijam na konto sa niewidzialne postacie to tez tak ma byc przyciskam alt+P i dalej sa niewidzialne i wbijam na chara nwoego co swtorzylem i ma on 11 lvl jestem w miescie tam zaraz przed wyjsciem kolo elfa co daje buffy i DC tylko co wchodze to DC a wylaczylem muze dzwiek i czat dalem 800x600 bez minimizera najpierw potem z i dalej ni pomozcie mi plx pociupal bym ze speed haczkiem bo nie chce mi sie giantow z Double axa tak powoli zabijac :D

Z gory dziekuje

-

Opublikowano

Hmm ale tak ciagle ?? bo probowalem juz 2 razy i nic sproboje jeszcze raz mzoe sie uda jak cos to napisze czy sie udalo

@edit no nie dzial probowalem lipa troszke ale znalazlem rozwiazanie jak komus nie dziala ten speed hack polecam cos inengo z tego forum >>klik<< psize ze nie dziala w grach z GG i innym shitem anty cheats ale mi to porpostu dziala :D

PS. Tylko ie maksujcie speeda wtedy was wywali ja ustawiam ggdzies 150 i smiga fajnie ale nie dawac MAX bo inaczej DC

-

Opublikowano

apropo SH, mam problem chodz inny od powyzszego. gdy wlaczam MU ze SH (po alt+S lub klikajac) gra zacina sie, podczas ladowania "tego paska" zawsze tylko 2 "klocki" sie zaladuja a potem stoi, chodzbym czekal 5min. gdy wlaczam gre bez SH wlacza sie normalnie odrazu. nie mam pojecia co z tym zrobic. zmienialem rozdzielczosci itp. nic nie ma znaczenia.