Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro

Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wszedłem sobie dziś na allegro i wpisałem battlefield heroes. I zobaczyłem takie owo aukcję. Chamstwo i tyle... nie dopiszą, że jest to sposób z mpc (wątpię żeby kupili battlefundsy za 150 zł i sprzedali za 30 zł)

http://allegro.pl/battlefield-heroes-konto-z-5600bf-okazja-bcm-i1257214403.html

http://allegro.pl/battlefield-heroes-konto-z-4900-bf-okazja-i1252134397.html

maybenow.png

Opublikowano

dlaczego mi????????????

Bo rozmawiałem z tobą, i na gg masz ten sam nick Punisher.

maybenow.png

Opublikowano

Chyba zaraz zrobię aukcję i napisze jak dokładnie to zrobić, i z jakiego źródła to wiem ..... Oczywiście jak MPC się zgodzi :]]

Najlepiej by było gdybyś zrobił aukcje i nie opisywał tylko dał linka do mpc forum na stosowny temat jak zdobyć bf i napisał że kupowanie bf na allegro sie nie opłaca

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano

Ludzie są cwani i co poradzisz? poprostu ktoś żeruje na naiwności innych a temat to jeden wielki spam ... do koszyka

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano
Informacje na witrynie mpcforum.pl są podawane tylko w celach edukacyjnych oraz hobbystycznych. Jedynie użytkownik wysyłający wiadomość lub plik ponosi pełnoprawną odpowiedzialność za ich treść. Jeżeli wynikną z tego konsekwencje prawne, mpcforum.pl może przekazać wszelkie informacje właściwym organom państwowym na temat danego użytkownika oraz pomóc w jego zlokalizowaniu. Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych mpcforum.pl nie przekazuje informacji odnośnie użytkowników firmom i osobom prywatnym. Hasła, adresy e-mail oraz numery IP są szyfrowane w bazie danych i jedynie administrator jest w stanie odczytać te informacje. mpcforum.pl jest przeciwna łamaniu prawa, jednak niektóre osoby nie przestrzegają naszego regulaminu. Jeżeli zobaczyłeś wiadomość lub plik, który twoim zdaniem jest nielegalny lub narusza twoje dobra osobiste, prosimy o natychmiastowy kontakt z administratorem. Materiały zawarte w serwisie są objęte prawem autorskim. Ich kopiowanie, powielanie bądź rozprowadzanie bez zgody Redakcji jest zabronione.
I wszystko jasne, stopke wystarczyło przeczytać. Teraz wiadomo, że nie można kopiować bez zgody właściciela.

Innym razem.

Opublikowano

Ok, ale bardzo łatwo sprawdzić, wydanie 20 zł na te konto, sprawdzenie statusu gunclub, i zgłoszenie spraw do allegro, że konto, które sprzedawał, jest nielegalne, ma ograniczoną funkcjonalność. Wtedy dojdzie mu nawet 500 zł lub więcej grzywny, doczynienia z policją. Nie wiem czy warto.

Innym razem.

Opublikowano

Ok, ale bardzo łatwo sprawdzić, wydanie 20 zł na te konto, sprawdzenie statusu gunclub, i zgłoszenie spraw do allegro, że konto, które sprzedawał, jest nielegalne, ma ograniczoną funkcjonalność. Wtedy dojdzie mu nawet 500 zł lub więcej grzywny, doczynienia z policją. Nie wiem czy warto.

ale lama czy konto które bym rzekomo wystawila bylo na allegro od uzytkownika punisher2222 czy OShe876 pomysl baranie i dopiero pisz

Opublikowano
ale lama czy konto które bym rzekomo wystawila bylo na allegro od uzytkownika punisher2222 czy OShe876 pomysl baranie i dopiero pisz
Czy piszę coś o tobie? Mowię, o kimkolwiek, kto to zrobił. Teraz sam się wtopiłeś, napisaniem tego posta, brawo, mam pewność, że to ty.

Innym razem.

Opublikowano

Czy piszę coś o tobie? Mowię, o kimkolwiek, kto to zrobił. Teraz sam się wtopiłeś, napisaniem tego posta, brawo, mam pewność, że to ty.

nie pisze tego do ciebie

a nawet jesli to ja to koniecznie mosi byc to sposob tego durnia

sa jeszcze youtube i inne fora

Opublikowano

Niestety, jak na razie zostało to opublikowane, tylko tutaj- na mpc, więc jest to sposób jego autorstwa, nie ściemniaj, wydałeś się 2 posty temu. A, jeszcze coś; pisze tam, urwany jest tekst, że ileś tam czasu do bonusu bf; z gunclubem nie dostaje się bonusu, jeśli legalnie by kopował bfy, liczba nie byłaby tak okrągła, a z bonusu nie wyciągniesz takiej liczby, kthxbye, przyznaj się i po sprawie, a nicki można mieć różne.

Innym razem.

Opublikowano
taki jestes cwaniaczek

noobie posrany winnych szukasz bo sam sie pogrążasz żałujesz że ktoś jest cwańszy od Ciebie i ze wystawiles ten poradnik

Nie będę się użerać- zgłosiłem sprawę do allegro. Jeśli to ty- będziesz miał nauczkę- jeśli nie to się ciesz. Ortografia się kłania, do szkoły trzeba iść.

Innym razem.

Opublikowano

Nie będę się użerać- zgłosiłem sprawę do allegro. Jeśli to ty- będziesz miał nauczkę- jeśli nie to się ciesz. Ortografia się kłania, do szkoły trzeba iść.

a kto inne konto wystawile z 4900Bf tez ja?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...