Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba

BeeBowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam do Was prośbę. Powstał nowy serwis z nagrodami spinglo.com. Do wygrania jest iPhone4, iPad i iPod Nano. Z góry piszę, że to nie scam i serwis jest wiarygodny, gdyż ludzie z innego forum sprawdzili właściciela strony [ nie wiem jak ] i jest to jeden z bogatszych ludzi ;p Z reszta możecie zobaczyć, że gdy przychodzi Wam sms z hasłem nie pisze nr telefonu, a nazwa Spinglo. W Polsce takie coś kosztuje około 15tyś zł, więc trochę wydał właściciel. No i znajomi z team speak'a już wygrali Nano i iPhon'a4. Ogólnie wystarczy zaprosić jakieś 150 osób dziennie, a iPod Nano masz w kieszeni, a przy tym forum to chyba nie jest trudne, więc warto spróbować.

Co trzeba zrobić? Otóż trzeba się zarejestrować z poniżej podanych kodów. Niestety trzeba podać także swój nr telefony, gdyż serwis wyśle Ci na niego hasło. Już piszę, że nie przysyłają żadnych reklam poza wiadomością z hasłem.

I tutaj moja prośba. Chciałbym Was wszystkich prosić abyście się zarejestrowali i pomogli mi coś wygrać. Na pewno się jakoś odwdzięczę w jakiś sposób.

Tutaj macie kody przez które możecie się zarejestrować.

ckwszjv

bmswmivn

gcbgnnb

geakgfoj

rrjdrrcf

rjrxnv

iycae

vrvqqpq

dkfycrc

iobusr

Kody będę odświeżał co jakiś czas.

Z góry Wam wszystkim dziękuje za rejestracje.

No i jeszcze taka mała prośba do Administracji, aby nie usuwali tematu, gdyż może nie tylko ja tu coś wygram, a chyba każdy by chciał mieć takiego iPada lub coś innego.

W razie czego PW.

Opublikowano

Ehh, żałosne komentarze jakbyś mógł to zachowaj dla siebie. Bo nie proszę tu o komentowanie w taki sposób jak Ty to robisz, a pomoc w wygraniu czegoś.

• Dodaj nową pozycję...