Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Easy Metin2 - Działa Czy Nie?

Mateuszeko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

daj linka bo fastem potrzebuje także a ten od Andrzeja mi nie działa na żadnym ch (s23)

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

Trzymaj.

http://www.mpcforum.pl/topic/215289-em2-0161509-mod-51-mh-ita-xab-27-pl-widzialne-eq/

Masz tam Em2 , Mh i Fb

A tu masz patha 4.5 do tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/215936-update-patch-45-czyli-wszystko-i-jeszcze-wiecej/

qsHVsoT.png

Opublikowano

Wywalać raczej nie wywala ale nie można przechodzić przez tp na nim.Sam exp jest miodzio :D

qsHVsoT.png

Opublikowano

ja nie wiem jakie wy macie problemy szukacie jakis obejsc mh dh zeby wszysko bylo w 1 a tak sie nie da... wez kolo sciagnij se najnowsze em2 i zainstaluj i smigaj na bocie( do wczesniej swiezo zainstalowanego metina - bez patchoow i obejsc tylko ztorentowanego dla ulomnych :) to tylko trzeba ) to takie trudne ? JA MAM TAK EM2(EasyMetin2_pl_0.1.2.1759) + MOD OD KAMERA(Update 01.10.2010) + DMG HACK I WSZYSTKO MI ELEGANCKO DZIALA ... CHODZE NA METKI ITP NIE RAZ MNIE WYWALI ALE DA RADE GRAC ;]

Opublikowano

No to tak

1.Instalujesz metka i torrentujesz go.

2.Instalujesz Em2 do obojętnie jakiego folderu.

3.Instalujesz patcha 4.5.Wskazujesz w instalacji główny folder z metinem

4.Odpalasz Em2 i wskazujesz ponownie główny folder z metinem.

To wszystko ;).

qsHVsoT.png

Opublikowano

KozakMaslak - nie wprowadzaj w błąd. Jak instalujesz z kamermodem to można robić wszystko.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

To ja mam chyba coś nie tak zrobione bo mam kamer moda najnowszego i nie mogę przechodzić przez tp ani logować się w v1.

qsHVsoT.png

Opublikowano

Jak mnie pamięć nie myli dołączony był do patcha 4.5.Sam Em2 był instalowany z patchem 4.4 lecz później zainstalowałem 4.5.

qsHVsoT.png

Opublikowano

@andrzejt17

Większość osób właśnie tak ma...

Potestuj. xD

Powinieneś to połatać trochę, bo dziurawy patch.

@Toppic

EM2 działa poczęści (niektóre mapy i CH).

@Down

Pewnie twój serwer i chanele są dobrze dobrane. xD

Opublikowano

@andrzejt17

Większość osób właśnie tak ma...

Potestuj. xD

Powinieneś to połatać trochę, bo dziurawy patch.

Problem w tym, ze... mi wszystko działa -.- ;x więc co mam łatać?

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Heh zrobiłem wszystko tak jak mi napisał KozakMaslak i jak właczam EM2 Pisze, że jest nowa dostepna wersja daje żeby aktualizowalo a poźniej Cannot to server i sie wyłacza! Co jest?

Opublikowano

ja mam tego patcha tego em wczoraj wszystko działało a dzisiaj już przejde przez TP i wywala postac pozniej sie juz nie zalacza nie mozna wejsc na postac przez em... załosne

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...