Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe Zmiany

Projektant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z powodu mniejszej aktywności Rodiego w naszym teamie, nastąpiły małe zmiany co do organizacji naszego teamu, a mianowicie

- Lenart zajmuje się teamem przygotowującym gameplay'e do gier, od niego dostajecie co potrzeba i co można zrobić, to on pilnuje Was co do dotrzymywania terminów prac i to on decyduje o karach jeśli takie będą.

-Natomiast ja wraz z Schitsettem przejęliśmy pałeczkę co do dowodzenia w teamie recenzji, od nas zależy czy recenzja przejdzie do Rodiego który będzie ją czytał bo rzecz jasna jest naszym lektorem.

Tak więc, mała zmiana w organizacji obowiązuje od dzisiaj, oczywiście Rodi to osoba rangą wyższa od nas w teamie MPC Media Team, dlatego wszelkie skargi na prace moją, Schitsetta i Lenarta proszę kierować do niego.

Wkrótce nastąpią kolejne zmiany co do pracy naszego teamu, bo efektywnie niestety nie działamy, potrzebujemy osób do robienia GP czy innych rzeczy, ale to później.

Pozdrawiam,

Nieves

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

^.^ muszę zwerbować sobie parę osób do nagrywania GP... za kilka dni dodam potrzebne GamePlay'e, oczywiście możecie nagrywać GamePlay'e tego co wam się nasunie, macie na składzie lub jest już tego tekst. wszelakie problemy poprzez które nie będziecie w stanie nagrywać GP zgłaszać najlepiej do mnie.

Pozdrawiam, Lenart

Opublikowano

Tak, tak, a ja nadal nie mam wypisu blink.gif

Podpisuje się ^^

Oczywiście, postaramy się o stworzenie, wraz z Lenartem i Nieveas'em, listy gier, które będziemy recenzować ;]

To tak, aby był porządek i każdy wiedział co robi ;]

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...