Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Muzyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 2 pytania dotyczące muzyki oto one:

1.Znacie jakieś fajne remixy znanych piosenek

2.Piosenki na dyskę(tylko nie haus bo już mam).

Dyskoteka będzie w gimnazjum więc proszę nie justina itp. bo sprzęt mi padnie.Za pomoc oczywiście +

Opublikowano

House już masz mówisz. To może jakieś czarne rytmy do tego ?

Flo-rinda ma fajne kawałki np. "Right round". Jeżeli układasz liste do klubu / dyskoteki / inny event musisz pamiętać że grasz nie dla siebie ale dla ludzi. To co zapodajesz trafia do ich uszu dlatego trzeba umiejętnie dobrać liste. Dlatego często wybiera się komercje + muzyke clubową + czarne rytmy. Gimnazjum to czas lanserów i szpanu wiec pop odpada. Skup sie na "mocnym pierdolnięciu" i na tłustych czarnych rytmach. Jeżeli potrzebujesz kilku tytułów to pytaj śmiało.

f.png

Opublikowano

House już masz mówisz. To może jakieś czarne rytmy do tego ?

Flo-rinda ma fajne kawałki np. "Right round". Jeżeli układasz liste do klubu / dyskoteki / inny event musisz pamiętać że grasz nie dla siebie ale dla ludzi. To co zapodajesz trafia do ich uszu dlatego trzeba umiejętnie dobrać liste. Dlatego często wybiera się komercje + muzyke clubową + czarne rytmy. Gimnazjum to czas lanserów i szpanu wiec pop odpada. Skup sie na "mocnym pierdolnięciu" i na tłustych czarnych rytmach. Jeżeli potrzebujesz kilku tytułów to pytaj śmiało.

Wiesz co myślałem też o tym i właśnie fajnie takie coś wygląda ny dyskach w gimn (jak dla mnie)Mam czarnych rytmów ale mało i z chęcią przyjmę twoje propozycje i wielki + dla Ciebie.Mocne pierdolnięcie jestem za !!!! ale wiara marudzi nie da sie tańczyć itp a jak pokazuje im sunrise festival to zmieniają temat.

Opublikowano

Na start daj coś nie za wolnego i nie za szybkiego. Potem mozesz dac techno ;)

A jak nie to daj moze rapu troche lub hh

WIELKI RELOAD USERA XXSYRIUSZXX

DAWAJ MINUSY BIJEMY DO 2K !!!!

NAWET ZA NIC PROSZE !!!

Opublikowano

hmm, był bym przekonany do kilku pozycji na start:

piosenka z adrenaliny 2 - Dj valentino - suck my dick

fuck the system

KAT - Gimme Da base - hardstajl pałer

1285279961299.gif
Opublikowano

Zacznij od Letniego Chamskiego podrywu, podczas toastów puść To było na melanżu, na koniec elektryczne gitary ;) jak wszyscy będą chlać to w muzyke sie wsłuchiwać sie nie będą więc podczas imprezy dawaj to co masz ;d

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Opublikowano

Zacznij od Letniego Chamskiego podrywu, podczas toastów puść To było na melanżu, na koniec elektryczne gitary ;) jak wszyscy będą chlać to w muzyke sie wsłuchiwać sie nie będą więc podczas imprezy dawaj to co masz ;d

będą chlać? chyba wode z kibla :O

1285279961299.gif
Opublikowano

@3up

Wolno to się gra na początku na stypach, to jest balet a nie posiadówa. Jak ludzie wejdą na parkiet to można sobie puszczać co się chce. Trzeba ich tylko na niego wciagnąć.

flo rida ft. t-pain - low

eve - who's that girl

sean paul - get busy

KARDINAL OFFISHALL DANGEROUS Remix Ft. SEAN PAUL & AKON

lil wayne - lollipop

50 Cent - P.I.M.P. ft. Snoop Dogg, G-Unit

Terror Squad feat. Fat Joe & Remy - Lean Back

Killaz Group - manewry <- koniecznie 1 nie 2 ! i raczej ZERO polskiego Rapu.

Pitbull - Culo (Jason Tregebov Remix) <- ta nuta rozwala parkiety !!

Black Eyed Peas - My Humps

LeToya Luckett - Swagger

Smefra poproś on jest na bierząco z tym shitem :P Wejdź na YT i poszperaj w playlistach.

Moge jeszcze jakoś pomóc ?

PS. Na start leci TO ! :

Felguk feat. Sporty O - 2nite (Original Mix)

f.png

Opublikowano

Fifolski dzięki wielkie.Jeśli będę potrzebował pomocy to sie zwrócę do Ciebie.A co do czarnych muzyk.wiązania haus/elektro i po tym czarna piosenka może być??

Opublikowano

@smerfol widze czyta to zaraz cos wrzuci

Ja nadal czekam na odpowiedź co i jak z tą miejscówką na statku. Płyta wilgotnieje - decydujcie sie szybko

@temat

Tak - np. 5 clubowych 1 HH. Jak widzisz że się podoba to przeciagasz do 2hh. Tyle.

f.png

Opublikowano
sunrise festival to zmieniają temat.

Bo 90% tej młodzieży nie zna się na muzyce i tyle, słuchają tego co słuchają inni(to co u mnie w szkole puszczają to żal, jakieś Americano, czy inne to mi się odechciewa tam chodzić normalnie) i myślą, że techno to rodzaj muzyki, który zawiera w sobie trance, house i inne.

Ja ostatnio słuchałem ASOT 450 - Armin van Buuren z Toronto. Mistrzostwo. Trance > all.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Bo 90% tej młodzieży nie zna się na muzyce i tyle, słuchają tego co słuchają inni(to co u mnie w szkole puszczają to żal, jakieś Americano, czy inne to mi się odechciewa tam chodzić normalnie) i myślą, że techno to rodzaj muzyki, który zawiera w sobie trance, house i inne.

Zgadzam się z Tobą, ja też mam Americano ale wersja z pierdolnięciem :)