Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Em2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z em2 a wiec gdy loguje sie i pasek dochodzi do końca gra sie wylącza, wczesniej działo sie tak tylko na ch4 i chyba ch3 a teraz nawet jak sie loguje na ch2 lub ch1 to wylacza mi gre nie wiem przez co... :mellow:

Jesli ktos wie o co chodzi i wie jak to naprawie Prosze o pomoc bedzie +

Dzękuje i Pozdrwaiam !

Opublikowano

Witam, mam problem z em2 a wiec gdy loguje sie i pasek dochodzi do końca gra sie wylącza, wczesniej działo sie tak tylko na ch4 i chyba ch3 a teraz nawet jak sie loguje na ch2 lub ch1 to wylacza mi gre nie wiem przez co...

Jesli ktos wie o co chodzi i wie jak to naprawie Prosze o pomoc bedzie +

Dzękuje i Pozdrwaiam !

@Edit Sory za duble post mialem jakiegos laga i dwa rady sie napisalo

Opublikowano

jestescie wielkimi noobami ja tez mialem ten sam problem a to dlatego ze EM2 nie wspulpracuje z zadnymi obejsciami "madrego" andrzejka ani z modami kamera i innym syfami to jest odzielny bot co nie potrzebuje takich wspomagaczy.. ja wzielem zainstalowalem metka na nowo i tego em2 co jest na stronie producenta zainstalowalem i mnie ani razu nie wywalilo !!!!!!!! wszystkie servy dzialaja haha i zero kickow bez modow obejsc id.. mowie wam nie sluchajcie tych pajacow andrzejow bo oni tylko robia spolczenia i wrzucaja wirusy do tych swoich paczow ... dziekuje pozdrawiam

Opublikowano

Tam tez piszą ze nie działają kanały i zamyka Metka nie sciagne ale masz juz tego +...

Ale Temat nadal nnie wyjśniony, z jakiej przyczyny tak sie dzieje i jak to naprawic na em2 od Andrzeja

@Edit odinstalowalem metka, zainstalowałem jeszcze raz wgralem najnowszego patcha od Andrzeja i nadal to samo... :angry:

Opublikowano

Słuchaj jest pewna motka.

Zobacz na patchu 4.4 (INSTALUJ Z KAMER MODEM!) i zobacz all kanały na Twoim serwie.

To samo na 4.5. Powinno pomoc, przecież mi działa normalnie ;x

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...