Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile Botów Uciągnie Mój Sprżet? ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile Fish Botów uciągnie mój komputer?

- XP Proffessional SP2

- GeForce 8600 GT 512 MB

- RAM ponad 3000 MB

- procesor Intel Core 2 Duo 2x 2,66 GHz ( możliwe , że źle odczytuję dane z Everesta ).

Net:

975357236.png

Chodzi mi o liczbę otwartych botów , tak żeby nic się nie spierniczyło w kompie i żeby nie powywalało ich z serwa ( botów ) :P

Thx za odp :P

trolololo

Opublikowano

Ja mam podobnie, graf trochę słabsza, reszte masz lepsza i daje rade 4 FB + Expbot.

Czasem odpalam jeszcze 2 następne expboty, ale wtedy kicka. Czyli 6 kont u mnie maksimum, u Cb coś podobnego :P

Opublikowano

Ile Fish Botów uciągnie mój komputer?

- XP Proffessional SP2

- GeForce 8600 GT 512 MB

- RAM ponad 3000 MB

- procesor Intel Core 2 Duo 2x 2,66 GHz ( możliwe , że źle odczytuję dane z Everesta ).

Net:

975357236.png

Chodzi mi o liczbę otwartych botów , tak żeby nic się nie spierniczyło w kompie i żeby nie powywalało ich z serwa ( botów ) :P

Thx za odp :P

FB to na lajcie 6

Ja mam 512Mb Ramu komp 6 letni a 2 smigaja gladko

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

hamujcie max uciągnie 3 Metki z takie netem !!!

hahahahahahaha ka takim netem z neostrady uciągnąłem 3 fb 1 bota i sklep bez lagów...

Jeśli pomogłem daj +... xD

Opublikowano

szkoda kompa, jesli ma 6 uciskac.

jesli sprzedajesz na allegro yangi, i wlaczasz 6 FB a 1 malz 2kk to bym sie skusil, bo jakby cos sie zepsulo to i tak zarobisz

Opublikowano

Dlaczego? :D

byś nie nadążał ze sprzedawaniem tego co złowi, poza tym w najmniej odpowiednim momencie się coś zatnie i wszystkie boty leżą, a tak to 3 lajcikiem ustawisz i do tego możesz robić coś innego na komputerze. Na prawdę radzę Ci nie włączaj więcej niż 3 ;) Ale zrobisz jak będziesz chciał

Opublikowano

Po dzisiejszej nocy :

od 22:00 do 7:00 ; 4 boty - 21 małzy... Wypierniczyło w połowie ( prawdopodbnie ) ze znakami zapytania...

Na trzech nie wywalałoby ?

trolololo

Opublikowano

to łow na FISHBOCIE od Easy'ego, moze mniej zlowi, ale jak kicknie to Cie zaloguje ponownie i w tym masz +. to znaczy Easy Ci moze zlowic tyle samo, ale musisz miec "PARZYSTY" czas wedki,np 2800 2700 itp. NP wedka +2 to ma 2800 to mozna lowic na FB. WEDKA +6 tez ma parzysta, chyba 2600

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...