Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nuke

stoyek08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udało się komuś użyć tej opcji??Bo dla mnie zabicie 25 za jednym razem jest niemozliwe nawet ze wszystkimi haxami.I nie jestem zadnym noobem bo w cs cod gram juz od gimnazjum tak że skila ma niesamowitego.

Opublikowano

Ziom ja gram w cs-a od podst. chyba 5 klasy a 25 streaka udało się mi zrobić 10 razy dostałem odznakę tę kręcącą się atomówke ;p zrobiłem to dzięki takiemu poradnikowi kiedyś na forum tutaj było najlepiej wejść na wysadzanie albo sabotaż tak żeby gracze nie musieli czekać na respawn oprócz tego otwarta mapka jak najmniej kryjówek no i ustawiasz sobie nagrody za serie najpierw nalot harriera po nalocie strzelec śmigłowca (tutaj moze być tez AC130 to zalerzy od upodobania i od skilla w czym ci lepiej sie strzela ) no a potem 14 ludzi musisz skosić z i jest atomówka. 1 atomówke odpaliłem na Underpass-ie.

mam nadzieje że ci się uda :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

Udało się komuś użyć tej opcji??Bo dla mnie zabicie 25 za jednym razem jest niemozliwe nawet ze wszystkimi haxami.I nie jestem zadnym noobem bo w cs cod gram juz od gimnazjum tak że skila ma niesamowitego.

ahahahahha gorszej bzdury nie widzialem... "skilla mam niesmowitego" uhahahahhaha a atomowki nie moze wbic nawet na hakach? no to koles jestes totalnym noobem, ze tak powiem...atomowka to nic trudnego, tak jak inni pisali harrier, strzelec smiglowca i atom, dla mnie najprostsza mapka na nuke to wasteland, wiec tam probuj moze ci sie uda...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wasteland dominacja+GL+śmigłowiec+ gra w 2 squadzie= nuke w 1min. Trzeba tylko wiedzieć gdzie przycelować z gl'a na samym początku i zabijasz 7 osób 1 strzałem ;]. A że z aimbotem nuke wbić nie potrafisz to musisz być największym lowem jakiego widziałem O_o

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

Ja gram w cs od chyba 9 roku życia, a nuke łatwo nabić ale mogą mówić takie coś:

CHEATER NOOB WH itp.

Wystarczy Harier lub Pave, strzelec lub AC130 i nuke wchodzi po chwili. A do gl to nie radze brać bo od (patrz wyżej) mogą nawyzywać. Chodziarz ja już się wcale nie dziwie biegnie ci taki z G18 akimbo lub z modelem i nie masz szans. Jak pamiętam mój kolega G18 akimbo rozwalił UAV...

Opublikowano

No cóż, tuba nie jest tak nie lubiana tu jak w cod4, a to że dzieci nie mają pojęcia o trickach to ich sprawa ;]. A G18 i modela sam używam na akimbo i bez żadnych cheatów pięknie koszą (bardziej lubie G18, dużo ammo, pro szybkostrzelność i spore obrażenia- na hc wróg nie ma szans ;)

A i w atomówke only knife można się na underpassie pobawić, harrier potem śmigło czy jak ktoś woli AC130 to może być (ja wole heli bo 25mm szybko do ziemi dolatują, ludzie w czerwonych kwadracikach to łatwo ich załatwić a w AC to 40mm leci i leci a ludzie na biało więc słabiej ich widać) latamy z nożem taktycznym+ nóż do rzucania, maraton, waga lekka, komandos i koooosimy (radze grać bez hc bo wtedy nie zdąży nas zabić a na hc trafi raz i die :rolleyes:

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Atomowke na cheatach nie wbije wyjsc i graj w mario... atomowke 1 raz wbilem po 4-5 dniach grania w CoD jak tylko to ogarnelem mialem moze 50-60 lvl bez niczego na steam normalnie

narutocenter3.jpgZbiram + daj jednego
Opublikowano

Ja też jeszcze nie wbiłem ani razu nuke'a. Nie, żebym nie potrafił, ale gram jedynie na Znajdź i zniszcz i mój rekordowy wynik to jedynie 15-0, czyli trochę zabrakło :/

Tak więc zależy to też od trybu i stylu gry, jeśli chcesz być jak Rambo to nigdy atomówki nie wbijesz.

Opublikowano

To zależy kto ma jakiegos skilla ;d i w co grał : D bo jak ktos ma mało do czynienia z fps to chyba nuke nie wbije bez Aima ;d

Opublikowano

Zobacze se na youtube jak sie ustawic na mapie np invasion dominacja karaczi i wasteland ja polecam Wastelanda bo tam zrobilem z 3 nuki bierzerz gl zabijasz kilka osob z gl i harrier stzrelac [ac130 za krotki wedlug mnie] i proste odpalasz i ludzie piszom HACKER xD lub po prostu jak te nooby bierzesz kolege i b ostujesz na ffa OSZUŚCI !!!!

Daj + To Tylko Jeden Przycisk

To tutaj !

Opublikowano

Zobacze se na youtube jak sie ustawic na mapie np invasion dominacja karaczi i wasteland ja polecam Wastelanda bo tam zrobilem z 3 nuki bierzerz gl zabijasz kilka osob z gl i harrier stzrelac [ac130 za krotki wedlug mnie] i proste odpalasz i ludzie piszom HACKER xD lub po prostu jak te nooby bierzesz kolege i b ostujesz na ffa OSZUŚCI !!!!

Ciekawe... Z tego co napisałeś to ty jesteś noob. Poza tym lepiej sięgnij po słownik.

ierzerz gl zabijasz kilka osob z gl i harrier stzrelac

To jest nobowstwo.

Ludzie dziwnie pojmują słowo cheater. Dla mnie noob to jest ktoś taki który nie umie się obsługiwać haxem, włącza aimbota i spam. Według mnie ESP jeżeli "po cichu" się go używa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...