Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Po Zainstalowaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem więc tak odpalam z pulpitu 4StoryEG odpala mi sie coś sie robi ale ten blekitny pasek na dole prawie wogule sie nie rusza tak ma byc czy cos mam nie tak prosze o pomoc + lub - jak kto woli

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Mój odnośnik

Steam To GÓWNO i dobrze o tym wiesz.

Opublikowano

Mi chodzi o ten pasek jak pojawia się okno to pierwsze na samym dole jest tam homepage settings connect close tam sa takie dwa paski i ten na dole prawie wogule mi sie nie rusza :(

po 10min ruszylo sie ledwo minimalny kawałek tego paska

userbarwb.png

Mój odnośnik

Opublikowano

1 opcja nie jesteś zalogowany na koncie administratora tylko na gościu sprawdź to

2 opcja jak już powiedziałem nie masz minimalnych wymagań

3 opcja pozamykaj wszystkie programy jakie masz np GG skype przeglądarke internetową wtedy szybciej ten pasek leci

jeśli jest to pierwszy raz zainstalowana gra 4story na komputerze to musi gra sie zaktualizować ja też tak miałem tak mieli chyba wszyscy więc warto poczekać

beztytuufdgdfgdfgdfg.png
Opublikowano

ok zrobilo mi sie ale mam ten blad costam ze disconect from serwer duo cos tam czyli ze serwer narazie offline czy co??

odpalilem przez Tclient mozna czy nie a jak odpalam ten aktualizator to jak mam polowe to mi pisze: download is failed oco biega wiem ze jest fajny serwer bo u kolegi gralem ale nie potrafilmi wytlumaczyc jak on to zrobil :( :(

userbarwb.png

Mój odnośnik

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...