Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena Posta, Ocena Tematu

adi99812

Ankieta 1  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za ustawianiem oceniania tematu?

• Tak
      1
    • Nie
      4
  2. 2. Czy jeste? za ustawianiem +/-?

• Tak
      1
    • Nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym podsunąć pewien pomysł. Chodzi mi o to, że jak zakłada się temat, to można wybrać czy można oceniać ten temat czy nie. Tak samo z postami, można sobie wybrać, czy ktoś może Cię minusować/plusować. Bo czasami mnie ktoś wkurza, jak pomagam, a ktoś mnie minusuje. Inni zapewne też mają taki problem :)

@edit Dodana ankieta.

Opublikowano

Zbędne,leje na te systemy reptuacji, jak chcesz pozbierać plusy to idź na epulsa/fotke i dołącz do innych pokemonów

Inni zapewne też mają taki problem

niestety, ale nie.

Opublikowano

Wiadomo że są tacy co cie zminisują za nic i nic z tym nie zrobisz chyba że do każdego minusa musiałby być logiczny powód poparty argumentami a jak nie to IP Ban

s2c77Oa.png

Opublikowano

Wiadomo że są tacy co cie zminisują za nic i nic z tym nie zrobisz chyba że do każdego minusa musiałby być logiczny powód poparty argumentami a jak nie to IP Ban

IP ban za minusa? chyba cie pogrzało :D takie coś nie przejdzie za chiny. Pozatym po co ci to? czujesz się jakiś fajniejszy jak masz większą reputacje? ludzie dawają tobie minusy i smieją sie z ciebie, bo ciebie to wkurza.

Opublikowano

wiadomo że nie przejdzie ... ile razy już był pisany temat o tym... na nie

Legenda
Opublikowano

Jestem na nie, bo ja sram na tą reputacje i nie pisze w każdym poście pomogłem daj plus.

Albo bondzi fainy daj plós.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...