Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałem zasiegnac wiecej informacji o bocie "Ibot 2.7 + Gg" a dokładniej o jego możliwościach w robieniu wrót Galaktycznych chodzi mi najbardziej o alfe i bete... Jaki statek trzeba mieć żeby te wrota bot na luzie zrobił

Mam

-Goliat k2 desing Enforcer

1 konfa

-25 lf-3

-max osłon SG3N-A03

-auto rakiety/turbo takiety i jakies bzdety

2 konfa

-15lf-3

-max napędów G3N-7900

- w dronach osłony 10 -SG3N-A03

-auto rakiety/turbo takiety i jakies bzdety

cos pozmieniać cos dokupić?? czy bot sobie poradzi??

Opublikowano

Drogi Szatanie. Ja sobie sam z x1 amunicji radze w becie a tym bardziej w alfie a mam słabsze konto. Spróbuj najpierw sam później używaj bota. A i jeszcze jedno mam aktualnie FE i liczyłem ile robi się allieny:

Od Straunerów do Devo około 30 - 45 minut.

Krystalliny 45 minut.

Siby 45 - 60 minut.

Sibelonity 45 minut.

Krystallony 45 - 60 minut

Protegity 30 - 60 minut.

Robie około każdą alfe 6 godzin na FE. Jeżeli chcesz wiedzieć ile ty będziesz to bił to bij do każdego alliena patrz na zegarek i policz.

I jeszcze jedno:

Alfe - 6H

Bete - 12 - 14H

Gamme - 20 H

Jakoś tak wychodzi czasowo z wrotami.

Opublikowano

to jak to mozliwe ze rekord alfy to 21 min??:P

Profil Pilota. Bostery i Najlepsza Amunicja czyli Białka/Makaron, Wyrzutnia Rakiet, Najlepsze rakiety no i wszystko sepromem. No i tyle. To co podałem czasowo to wychodzi z x1 bez podkręcić bez boostera i profilu.

Opublikowano

No to tak:

Po 1. Ten bot nie działa.

Po 2. Prawdopodobnie taki rekord (21 minut) był zrobiony albo podczas bugu na dmg (pewnego dnia przez pewien czas tak było) albo przez bardzo sprawnego gracza. PP + boostery + białka na sepromie + być może rsb i wyrzutnia + rakiety na sepromie + być może 9 dron z letnich rozgrywek.

Po 3. Gdyby ibot działał to konfy takie:

4 najlepsze napędy. 11 najlepszych osłon (to na statku) + full lf3 w dronach. 2 takie konfy na streunery - krystallonów. Bot na takich konfach najlepiej robił wrota. Proty FS + 2-4 osłony reszta lf3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...