Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomysł]Co Dodać Na Serwer Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka a więc dziś chciałbym was się zapytać co można by było dodać ciekawego na serwer metin2

Mam dużo myśli ale myślę ,że ktoś pomoże a zobaczcię czy może byc taki szablon do metka ?

xq8vq.png

Bardziej podoba mi się ten szablon i nie wiem ,Które wybrać i ma ktoś linka do tego szablona?

Modq nie zamykaj

Opublikowano (edytowane)

Piszcie tutaj co dodać nowego jakieś ulepszacze atlantyda jak na PL np.

Bym zapomniał chciał bym się was zapytać jak dodać spruchniałe skrzynki a żeby ze skrzynek dropiło jakaś pieczęć Dam + albo - jak kto woli i dam 5

Edytowane przez dominikxDxDxD
Opublikowano

Po pierwsze ta strone jest do dupy i nikt już jej nie używał bo są już o wiele lepsze szablony wraz ze skryptam. Z treści twoich postów wynikłem ze jesteś w tym nowym. Najpierw poczytaj tuty i dopiero pisz bo to nie ma sensu jak bedziesz robic serwer kompletnie zielonym bo i tak on padnie ..

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Po pierwsze ta strone jest do dupy i nikt już jej nie używał bo są już o wiele lepsze szablony wraz ze skryptam. Z treści twoich postów wynikłem ze jesteś w tym nowym. Najpierw poczytaj tuty i dopiero pisz bo to nie ma sensu jak bedziesz robic serwer kompletnie zielonym bo i tak on padnie ..

To jak masz lepszy szablon to daj!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...