Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Osoby Do Pomocy Przy Drobnych ,Kosmetycznych Uleprzeniach Serwera Oraz Betatesterów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osoby do pomocy przy drobnych ,kosmetycznych uleprzeniach serwera oraz betatesterów

Serwer jest na zewntrz lanie ale u słabego providera wiec narazie rozglos bezsensu,oczywiscie bedzie na to rada w szczegóły nie chce wnikac.

Beta-Testerów przyjołbym paru i osobe ktora by miala dobra reputacje na forum i wiedziala co jest pięć...cięzko jest znalezc osoby ktore chca pomoc i nic po za tym wiec propozycje do uzgodnienia na PW.

P.S.

Moderatorzy

Nie wiedzialem jaki to dzial wybrac wiec poszło tu. Jezeli cos nie tak prosze o przeniesienie do odpowiedniego dzialu

Opublikowano

Aaaa moje oczyyy, wez ściągnij sobie Opere, ona ci te WIELKIE KRZAKI poprawi bo ja normalnie już przy temacie wymiękłem.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Aaaa moje oczyyy, wez ściągnij sobie Opere, ona ci te WIELKIE KRZAKI poprawi bo ja normalnie już przy temacie wymiękłem.

@UP

Hmm to "ala" jakbyś reklamował mi tu przeglądarkę jaką ja mam używać, z mojego Chromium jestem zadowolony, a to że nie grzeszę ortograficzna interpunkcją nie znaczy, że masz mi dyktować co mam robić a co nie,

Nie chce się to nie czytaj jak wymiękasz

P.S.

Postaram się napisać jak najszybciej tym osobom które napisały,ale z racji że mam nad sobą innych ludzi muszę uzgodnić też to z nimi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...