Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Yt2Game Hwangi

Viper18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem jak zdobyć szkate z których dropią hwangi te z item shopu.Teraz trzeba wejść na item shopa na stronie yt2game.com i macie tyle żeby starczyło na ebonitową szkatę.Nie działa na new konta.Nie obraże się za +.

Opublikowano

Tylko ja na twoim miejscu nie kupował bym tych szkat dopóki nie włączą serwa . Po co Ci szkaty skoro serwer może nawet 4 3v3r off .?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Eee tam...To tylko gra.Tak samo mówię gdy mi spali kowal np.broń czy co.Ale jak włączą może już być normalna ilość SM.Więc tera korzystam.

Opublikowano

I co?Mam mini hwang i słonko.Więc jak będą czy nie to nie ma większego problemu.Mam 2kobrony i 43k pż.I tak myśle czy by przestać grać w Metka.Mi to nie zrobi żadnej różnicy.

Opublikowano

Posłuchajcie mnie uważnie ! Ja mam Błąd Podczas Połączenia Z Serwem a to nie oznacza nic dobrego dla nas . Yt2Game może być już 4 3v3r off ....

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Layer jak masz błąd to znaczy, że serwer został zresetowany po shutdown, czyli dobrze dla nas bo niedługo bd online

PS KTÓRA SZKATA TO HWANG DLA WOJA!?

25qpzwi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...