Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Hackami

kaka4444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elos alll ;))) mam taki problemik , a więc każdy hack którego odpalam przy oknie logowania wyłacza Combata co może byc tego przyczyną ... ??? dodam ze jedyny hack ktory mi chodzi to "Kotentopf for GSYS 1.1.dll" ale tam nie skutecznie działa telekill <_< dzisiaj ściągnołem NET Frework 4.0 i teraz ściągam C++2008 i spróbuje ponownie odpalić innego hacka ... ale jeśli to nie pomorze to ktoś ma jeszcze jakieś pomysły co mogłoby być tego przyczyną .. ??

Ps. Jeśli macie jakieś dobre hacki które dziłaja również na Firteam prosze o linki będe bardzo wdzięczny za pomoc ... :rolleyes:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a odpalasz wszystko jako administrator? Może spróbuj używac innych injectorów. Sprawdź czy ci antywir/windows defence nie blokują hacków/combat arms

deidara2.png

Opublikowano

a odpalasz wszystko jako administrator? Może spróbuj używac innych injectorów. Sprawdź czy ci antywir/windows defence nie blokują hacków/combat arms

Tak wszystko odpalam jako administrator ... z każdym jednym injectorem jest tak samo ... ;/ masakra heh;))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak wszystko odpalam jako administrator ... z każdym jednym injectorem jest tak samo ... ;/ masakra heh;))

@edit

Sorka, jeżeli nie pomoże reinstal, ściągnij innego hacka..

Polecam: Tacoh's Hack

Hack by bartek526

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...