Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neo-Kidy I Minusy

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

trzeba coś zrobić z tymi kurwami co dają minusy za dobre chęci więc prosiłbym o danie mi moderatora jeśli można albo choćby kid-moda

to w końcu jest MULTI PLAYER CHEATS NOOOOOOBKI KURWA JAK NIE LUBICIE HACKÓW TO PO CO SIĘ REJESTRUJECIE CO KURWA???

i nie dawajcie minusów plz

@edit

no sorry za wyrażenia ale sami rozumiecie... i sorka za prośby o moda po prostu chciałem z tym zrobić porządek

shoob.png

Opublikowano

Wiesz olek moderatora ci nie dadzą wiec opanuj nerwy mi tez dają czasami minusy ale są ludzie którzy doceniają to co zrobiłes a są którzy nie wiec jedyne co można zrobić to zrobić jakiś system który pokazuje kto dal minusa a kto plusa to by było najskuteczniejsze albo żeby przydawaniu plusów czy minusów uzasadniać dlaczego się dało + lub -

8f1c5838f8f44189b377baa55d7d1803.0.gif

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

jeżeli hcesz zostać kidmodem to złóż podanie w odpowiednim dziale :D

Opublikowano

Do cenie twoje chęci i dam ci "+" ale żeby zostać kid-modem czy czym tam chcesz musisz mieć spore doświadczenie na forum (np. od dłuższego czasu być zarejestrowany)

hehe ;)

dópa!

Opublikowano

też nie cierpie ludzi którzy bez powodu dają mi minusy... ja sie nie rewanzuje bo nie wiem kto to robi... ale naprawde, wiem ze to nie mozliwe ale przydało by sie gdyby pisało pod postem kto dał + a kto - ;x dla ciebie leci plus bo tez w sumie chcialem to napisac ;d

90560.jpg

Zanim starość napełni Wasze domy

My będziemy pierwsi - przyjdziemy po kryjomu

W debilnych kostiumach ze sztucznymi rzęsami

Przyjmiecie nas ze strachem z otwartymi oczami

Zobaczcie to wszystko czego się boicie

Ciosy i ostrza odmienią Wasze życie

Zniszczą sen o komforcie - Nowego Chrystusa

Zakrwiawione głowy przestaną się ruszać

Opublikowano

Ja dam + bo sie zgadzam sam Piomal tu nie zdziala wiele bo on jest jeden a neokidow tysiace [ w tym dziale setki ] wiec musi byc 2 kim modow najlepiej zebym to był ja :)

nie no zart malo ludzi mnie lubi wiec sie nie nadaje

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

no i widzicie za co z paszolem dostalismy po - nie rozumiem tych dzieci...tak popieram prosze o wybranie kidmoda odpowiadajcego za ocenianie..:)

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

Ja dam + bo sie zgadzam sam Piomal tu nie zdziala wiele bo on jest jeden a neokidow tysiace [ w tym dziale setki ] wiec musi byc 2 kim modow najlepiej zebym to był ja :)

nie no zart malo ludzi mnie lubi wiec sie nie nadaje

Ja bym cie poparł jakbyś chciał iść na kid moda tego działu ja cb lubie i podejrzewam że jeszcze sporo ludzi.I wywal na nich że mówią że ty spamer czy coś to zwykłem nooby które zazdroszczą że masz więcej postów od nich.

A co do tematu mnie też to wnerwia (bo zapewne zaraz dzieci mnie zminusują i pójdą się pochwalić kolegom że dali mi minusa).Ale nic na to nie poradzisz najlepiej nie zwracaj uwagi na reputację.

Opublikowano

haha to ze pojda bo kolegów bardzo mnie rozmieszyło , ale trzeba coś z tym zrobic , jakies pytanie w rejestracji na które dzieci neo nie znają odpowiedzi :)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Paszala nie lubi duzo osób właśnie z powodu tego że w każdym temacie jest aktywny ;p ja osobiscie nic do niego nie mam ale jakby chciał iść na kandydata na kid moda to bym go nie poparł ze względu na to, że dużo osób mogło by sie zrazić do administracji forum że daje "noobów" do teamu. A buntu bym nie chciał w dziale crossfire ;d Mam nadzieje ze zle tego co napisalem nie odebrales paszal ^^. to dla twojego dobra

mialem to napisac wczesniej ale zrobiłem sobie runde jak mi forum nie dzialalo ;d

90560.jpg

Opublikowano

z tym pytaniem sie zgadzam takie dzieci to porazka ale no co zrobisz jak rodzice kupili kompa a dziecko sapamuje na forach

<p>sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7</p>

Opublikowano (edytowane)

TomSX przykład takiego noobka bez urazy ale nawet jezeli wymyślimy coś czego noobkie nie będą wiedziały to jednak oni nie są tak głupi lub mają normalnych znajomych z forum którzy im to zrobią więc nie ma sił na nich

Edit:

Chociaż mam pewien pomysł żeby dawanie minusów było od 100 postów na forum lub 50 żaden noobek i inny kid nie będzie specjalnie nabijać tylu postów

Edytowane przez sasukepl123

ref

Opublikowano

Edit:

Chociaż mam pewien pomysł żeby dawanie minusów było od 100 postów na forum lub 50 żaden noobek i inny kid nie będzie specjalnie nabijać tylu postów

czegoś takiego nie da się zrobić ale tak jak mówiłem już wyżej żeby pod każdym plusem i minusem było napisane kto dal wtedy Moderator będzie mógł sprawdzić kto daje bezkarnie minusy i to podziała takie coś jest możliwe do zrobienia

18706.png

33903.gif

30473.png

56229.jpg

12299.gif

Opublikowano

nigdy sie na ipb nie bawiłem ale wątpie że jest takie coś możliwe, na phpbb jest łatwiej a nawet tam chyba nie ma takiego skryptu

90560.jpg

Opublikowano

z tym pytaniem sie zgadzam takie dzieci to porazka ale no co zrobisz jak rodzice kupili kompa a dziecko sapamuje na forach

dobrze napisal rodzice kompa kupili i spamuja ... trzeba cos zrobic z nupami .

Jebnij MINUS TO NIC NIE BOLI

Opublikowano
Ja dam + bo sie zgadzam sam Piomal tu nie zdziala wiele bo on jest jeden a neokidow tysiace [ w tym dziale setki ]

Nie siedzę 24/7, robię co mogę, chociaż nie za wiele mogę z prawami kida, ale jakoś daje radę myślę.

Poza tym Klaus często jest w dziale i pomaga, GM'y też pomagają.

@btw Spam topic, closed.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...