Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Darkorbit Się Sypie ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zauważyliście coraz bardziej laguje grę ,forum ledwo łazi ... Darkorbit W TYM ROKU MOŻE ZOSTAĆ WYŁĄCZONE NA RZECZ INNEJ NOWEJ PODOBNEJ GRY :O

Piszę tylko informację na ten temat od BP , jeżeli będę posiadał informację zedytuję posta

Pozdrawiam

(nie zamykać )

za duża sygnatura

Opublikowano

Napewno nie zamkna gry.... BP ma za duze zyski z tej gry. a co do laggow to ja nie mam wszystko mi normalnie dziala

odalup78ab6.png

Opublikowano

Kolego jeżeli twój komputer jest sprzed 2 wojny światowej to wiadomo że będziesz miał lagi. Nie miej pretensji że są większe wymagania bo każda gra ma takie z czasem. Kup se kompa który będzie spełniał wymagania gry i będzie git. Oprócz tego gram w tą grę ponad 2 lata. I wiem ile ta gra kasy zarabia. Tym bardziej teraz gdy są wrota, profil pilota itd. Jeżeli BP by usunęło DO to by stracili miliony graczy z wszystkich gier bo wielu gra w kilka gier na raz. A i jeszcze jedno jeżeli by mieli usunąć grę to by nie dawali nowych rzeczy na serwery.

Opublikowano

Zamknięcie gry spowoduje zerwanie umowy handlowej pomiędzy graczem a firmą a więc jeżeli mamy wykupione premium a serwer zostanie zamknięty BP ma obowiązek zwrócić odpowiedni % za złamanie umowy (podobnie było z blokadami kont na których grały boty)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...