Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko

Asac1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie mam zamiar sobie kupić 30 day pre-paid na assaulta i dostane takie bronie:

FAMAS

L85A1

Dual Beretta

M249

Super Master

Flash Mines

Adrenaline

Extra Clip

20% EXP Boost

I teraz pytanie. Czy FAMAS, L85A1 i M249 bede mógł używać na niższym lvlu niż potrzebują na item shopie??

Opublikowano

To teraz drugie pytanie.

Czy opłaca się kupić ten pack za 85 zł jeżeli w nim jest "Daje on 30 dni Premium Gold, dodatkowe 10 000 dinarów (oprócz tych 55 000 z Golda) oraz duży zestaw broni oraz PX-ów dla wybranej postaci" (czyli te napisane powyżej)

Opublikowano
To teraz drugie pytanie.

Czy opłaca się kupić ten pack za 85 zł jeżeli w nim jest "Daje on 30 dni Premium Gold, dodatkowe 10 000 dinarów (oprócz tych 55 000 z Golda) oraz duży zestaw broni oraz PX-ów dla wybranej postaci" (czyli te napisane powyżej)

Oczywiście tak naprawdę jest to wartość ok. 110zł.

Ale osobiście ja kupuje tylko Silver Premium 28zł i to mi wystarcza. PSG & G36

"There is no other...then Tibia"
00034718xn1.gif
"Obama r0xi"
Opublikowano

Ej ..

A to jest tak że jak masz premium to również bronie typu famas można kupić na np. 1lvl???

Opublikowano

tak ale tylko w g1 marketpace czyli za g1 credits za ktore musisz dopackic (800 chyba ok. 20 zl[z czego taki famas okolo 400 creditsow]) albo kupic za zwykle pieniadze (ponizej 10$)

~.^

• Dodaj nową pozycję...