Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Da Rade Ukryc Ze Ulepsza Sie Itemki ?

mykmykbdg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko czy da rade ukryc to ze ulepszam eq chodzi mi o to by ludzie by nie widzieli nad chatem ze np: " tu i tu ten i ten ulepszyl noge konia na +5" :P

za pomoc plusiki leca :)

Opublikowano

Da sie, pierwsze za spamuj komuś czat żebyś dostał bana na pisanie. i nie będzie pojawiało sie jak ulepszasz :]

P o m o g ł e m ? D a j +

Nie nawidze idiotów co dają - za nic :/

Opublikowano

da się spam to nie ban na 1 dzień gdy próbujesz mimo wszystko nadal spamować jak dostaniesz bana to wtedy nie dostaniesz bana ogólnego. ale nie jestem pewien czy admini nie widzą tego że ulepszyłeś.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie chodzi mi oto :D jak masz ban na czat to nie widac nawet jak ulepszasz nie próbowałem ale chyba tak sie da ^^

P o m o g ł e m ? D a j +

Nie nawidze idiotów co dają - za nic :/

Opublikowano

Spamujesz na chacie, dostajesz automatycznie bana na 5min, ulepszasz i gracze nie widzą tego "tu i tu ten i ten ulepszył to i to na +25"

Lecz gm to raczej widzi ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

ale jak spamujesz to gracze którzy są online sami cie zignorują a przecież tylko o to chodzi żeby gracze bedący w grze nie widzieli co ulepszasz

Opublikowano

Nie słyszałem o banie na pisanie :mellow:

Sukcesem byłoby otwarcie okienka kowala w dowolnym miejscu, tak jak można to robić z oknem handlu, ktoś kto zna się na programowaniu hacku powinien dać sobie z tym radę . Przecież gdy klikasz na kowala to wysyłasz info na server i server odpowiada otwierając okno, działa to na tej samej zasadzie co tynki i reszta skillhacka.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ZARABIAJ PRZEZ INTERNET KLIK

Opublikowano

No to w gruncie rzeczy troche inny typ okienek niż handlarz czy market, ale za pewne da się zrobić, tym bardziej że istnieje taki item premium (chyba "Przenośny rzemieślnik" nazwy nie pamiętam :P)

Co do banu na pisanie to od zawsze był tylko administracja sama nie banuje (widać jak boty nachodzą gre), tylko w przypadku gdy ktoś zareportuje.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

No właśnie :rolleyes: Skoro jest taki przedmiot i działa jak potka/buff to na pewno można go aktywować przez skillhacka trzeba tylko znać numer <_< można ręcznie sprawdzać w CE xD

Ale tak na serio to byłaby super sprawa z przenośnym oknem kowala :) przecież jak nikt nie widzi jak ulepszasz to może się tylko domyślać że cheatujesz, nie udowodni tego a 95% moich banów jest właśnie przez donosicieli :huh:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Raczej byłby już odkryty gdyby był taki skill, te okna to po prostu nie są potki tylko itemy tak jak formuły, największy numer skilla to 1300 coś, większe to są te same skille tylko o innych numerach, po to żeby gra mogła odróżnić czy skill jest uzywany w walce pvp czy z potworem itd. Nie wyklucza to możliwości zrobienia tego hacka :)

kwoh2cmd.png

Opublikowano

O to widać wyższa szkoła jazdy :P

a jeśli nie wyklucza to zrobienia takiego hacka to hacka na czeladniki też da rade zrobić :P

Wg mnie to twórcy Multihacka już dawno go zrobili tylko opublikowanie go zepsułoby całkiem tą gre :mellow:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm..no właściwie to trochę inaczej, miałem na myśli że można złamać samą funkcje odpowiadającą za wyświetlanie tego okienka, a nie na item który ją wywołuje, z czeladnikami raczej by było o wiele trudniej, prawie niemożliwe bo to itemy i są chronione sumami kontrolnymi

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Macie w spoilerze, jak dostać bana na 5 min :mellow:

Piszemy na chacie:

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

aa

a

a

a

.

.

.

Aż nie dostaniemy bana na 5min. ot cała filozofia.

Jeżeli nie wiecie jak robić te aaa

to klikacie "enter" i "a" na przemian.

Ja nie wierze, że dałoby się zrobić hacka na czeladniki itd. :P

Równie dobrze, dałoby się zrobić hacka na sepki +24

(Chyba, nie wiem dokładnie, nie zajmuje się tym ;) )

Pozdrawiam, Adam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

A wracając do tego "zestawu rzemieślnika" to teraz nazywa się to "ruchome ulepszanie" i kosztuje 25KK za 50szt.

Niby nie drogo, tylko pytanie czy 1szt. = jedno otwarcie okna i ulepszanie do ilu chcesz, czy 1szt. = otwarcie okna i jednorazowe ulepszenie(1 formułą).

Jak ktoś tego używał to proszę o odpowiedz, bo chce sobie set pvp na +20 zrobić a mam 50 lvl i sie boje blokady :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP:

Jak gm widzi, że ktoś ulepsza, to się do niego teleportuje ;)

Wiem, bo dostałem tak bana.

Pozdrawiam, Adam.

"Jak widzi" :P w dzień raczej się do nikogo nie teleportuje bo wgl nie są online, tylko nie wiem jednego :huh:

Jak użyje tego przenośnego ulepszania to wyskoczy wszystkim info że"Przedmiot został ulepszony w....???" :unsure:

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wyskoczy i chmurka i na czacie, widziałem kiedyś kogoś jak ulepszał i siedział w keter ;]

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Macie w spoilerze, jak dostać bana na 5 min :mellow:

Piszemy na chacie:

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

a

aa

a

a

a

.

.

.

Aż nie dostaniemy bana na 5min. ot cała filozofia.

Jeżeli nie wiecie jak robić te aaa

to klikacie "enter" i "a" na przemian.

Ja nie wierze, że dałoby się zrobić hacka na czeladniki itd. :P

Równie dobrze, dałoby się zrobić hacka na sepki +24

(Chyba, nie wiem dokładnie, nie zajmuje się tym ;) )

Pozdrawiam, Adam.

Ten sposób z "a" "enter" "a" "enter" już nie działa, przynajmniej na Aderii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...