Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że to nie ten dział, ale jestem tu nowy. Jeszcze nie wszystko znam ;). Chodzi mi mianowicie o to czy jest jakiś hack, aby "było się lepszym"... Tworzę ten temat, ponieważ na serverze GHwww mam hwanga +5. Koleś w śmiertelce i fms'ie mnie deda... Wiem, że mają oni te kd 80% na woja, ninje, sure itp. Nie mówcie, że jestem słaby. JAK MAM BYĆ KUR*A DOBRY JAK TEN TYP BIERZE MI PŻ NIE RUSZAJĄC SIĘ, A JA PADAM I NAWET NIE MOGĘ MACHNĄĆ ZŁODZIEJEM! Jestem mentalem. Mam DMG Hack. LoL?

Opublikowano

Jak już napisałeś jest to kwestia KD i bonów... Nic nie poradzisz na to no chyba,że sobie ,,skołujesz" kilka kd... :mellow:

Takie niestety są privy dlatego na nich już z 4-5 miesięcy nie gram <_<

1314539894-U88990.jpg

Opublikowano

Możliwe że używa on hacka albo buga 1 hit killer poszukam ci zaraz dam edita

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

Hmm. Ale to był polak to raczej takiego KD na tym serverze nie miał... To wręcz niemożliwe ;]. A co do tego 1 hit killer czy to jest ten kick hack i dmg 3x? Mam DMG 6x i dalej ;P. A może dało by radę zrobić takiego DMG hacka 10x ;]. Duchowe coś ponad 6k. 6k razy 10 = 60k ;]. I każdy na skilla :D.

Opublikowano

Hmm. Ale to był polak to raczej takiego KD na tym serverze nie miał... To wręcz niemożliwe ;]. A co do tego 1 hit killer czy to jest ten kick hack i dmg 3x? Mam DMG 6x i dalej ;P. A może dało by radę zrobić takiego DMG hacka 10x ;]. Duchowe coś ponad 6k. 6k razy 10 = 60k ;]. I każdy na skilla :D.

1 hit killer jak sama nazwa mówi że cie zabije na 1 uderzenie nie ważne czy będziesz mieć najlepsze eq zaraz ci dam linka do tego

@edit

łap

http://www.mpcforum.pl/topic/184951-bug-1hit-killer-na-priv-servy/

9:41 21 listopada 2010 - 333 odwiedzin w moim profilu jeśli chcesz mi pomóc wejdź

LUBIE ---

Opublikowano

Bo maja speed hacka na walenie i dlatego zanim ich walniesz to cie zabijaja.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

1hk zabija mooba po ok. 3 uderzeniach, gracza może co najwyżej kicknąć.

Dokładnie. Tego hacka, używam do expienia ;]. A co z tym DMG Hack'iem 10x? Może takie coś być?

Opublikowano

Najczęściej dobre eq + dmg hack i leżysz. Tego używają noobki spróbuj wydropić kd z metków 100 i bd git ^^

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...