Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hot] [Mega-Tut] Widać Eq Na Mh+Dmg - Nie Loga ! [ Hit ]

S0NikX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko fajnie pięknie masz + itp. , ale może rozwiążesz problemy z twoim poradnikiem do EM2 najpierw , a później zabierzesz się za inne rzeczy??

Minusujcie mnie wisi mi to..

" Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los."

— Paulo Coelho

Poproszę o pozytywne oceny

:)

mpcforumbysilvermoons3.jpg

Opublikowano

Nie zajmuje się EasyMetin2 ;P na EM2 troche lipnie "_" samemu 10x szybciej wszystko zrobisz... "_" na DMG ^^

Dobra zaraz sprawdzę , już ściągam.. Dawno w M2 nie grałem , zrobili DMG hacka na normal hity czy dalej tylko na skille?

" Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki jakie niesie nam los."

— Paulo Coelho

Opublikowano

Jesteś kotem ^^ jak to zadziała Dam ci Piąteczkę ;* Narazie ściągam i dam Edit + już dałem :]

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Sprawdziłem , działa Kocham Cię ;* + i 5*

— Paulo Coelho

Opublikowano

Nie ma jak zajebać patcha i mieć podniete.. wystarczy rozebrać locale_de (czy coś w tym stylu nie jestem pewny) i widać ... śmiech na sali pzdr :** wydało się

Opublikowano

Nie zmieniłem żadnej nazwy... Zrobiłem TuT pierwszy.... i teraz awantura....

- Zrobiłem wczesniej kilka tutoriali gdzie uzylem patch 4.3 nikt nic nie mowil

- Zrobilem Tuta pierwszy od andrzeja wiec juz awantura

- Jak chcecie wyjde z tego forum i nie ebde tracic na was czasu !

bez instalacji patch 4.3 tez działa ....

wystarczy wkleić innego metin2client.bin oraz zrobic obejscie i to samo....

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Tulek, oficjalnie informuje, że nie wyrażam zgody na publikowanie mojego patcha ani plików loclale w nim zawartych ponieważ są one w 100% moją modyfikacją. Chcesz patcha? Zrób swoje locale złożone z kilku klientów metina..

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

"_" Andrzej "_" bez patcha można to zrobic.... metin2client+obejscie tlyko zaraz byłby znowu problemy.... więc jest patch

andrzej spokojnie na gg pisz a nie tu mi spamujesz....

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...