Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Wypłacalny Bux ! Dowody Wypłat :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym wam przedstawić PaidToClick.co.in :) Właścicielem jest admin wypłacającego od około trzech lat PaidToClick.in,więc żywotność i uczciwość nowej strony jest zagwarantowana .Bux stoi na popularnym skrypcie Gen4,wyglądem raczej się nie wyróżnia. Minimum do wypłaty to zaledwie 0.02$,które jest wypłacane na nasze konto Instant . Są 4 reklamy dziennie po 0.005$ :) Więc zaczynajmy :

Wchodzicie na stronke :

http://paidtoclick.co.in/register.php?ref=supercola

I wpisujecie tak jak na zdjęciu :

To jest ukryta treść, proszę

Po zarejestrowaniu przyjdzie wam na e-mail kod weryfikacyjny , który musicie wpisać na stronce ,która też przyjdzie na e-mail :)

Logowanie :

To jest ukryta treść, proszę

Po zalogowaniu przechodzicie do zakładki Surf Ads gdzie klikacie na reklame za najwyższą stawkę ,czyli zazwyczaj 0.005$ i klikacie na niebieską kropeczkę , po tym będzie pasek ładowania i po załadowaniu wyłączacie stronkę i idziecie następny klikać :)

Kupno i wynajem poleconych

jeden refferal kosztuje 0.25$/miesiąc

recykling kosztuje 0.08$/miesiąc

I na koniec dowody wypłat :

paidtoclick-co_-in-22-09-2010.jpg

paidtoclick-co_-in2-19-09-10.png

paidtoclick-co_-in3-20-09-10.png

paidtoclick-co_-in4-21-09-10.png

paidtoclick-co_-in_-3.jpg

paidtoclick-co_-in9-29-09-10.png

Pozdrawiam :)

Daj + jak możesz :) To nic nie kosztuje :)

Wejdź na http://pajacyk.pl/ i kliknij w brzuszek pajacyka :) Nakarmisz głodne dziecko , a to nic nie kosztuje :)

Opublikowano

xD Lepiej Pomóc Sąsiadowi.....

- Jechać na truskawki

- Zbeirac butelki i sprzedawać

- Stanąc na ulicy przy światłach i myc szyby za kase....

- Czyścic ludzią buty na mieście

Pełno sposobów a wy jakieś badziewia "_"

Jak ktoś lubi pracowac miesiąc za dolarka to polecam ! :)

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Racaj Up, a poza tym to nie miejsce na podawanie reflinków i promowania firm PTC, jeśli chcesz kogoś tym zainteresować to podawaj adres bez reflinka, żeby nikt Cię nie dorabiał :)

RMCF

Opublikowano

nie opłacaja sie buxy nie dość że musisz sie naklikać w ch to jeszcze nie wiadomo czy ci wypłacą. mam na jednym 30$ i mi od roku nie wypłacili

Opublikowano

nie opłacaja sie buxy nie dość że musisz sie naklikać w ch to jeszcze nie wiadomo czy ci wypłacą. mam na jednym 30$ i mi od roku nie wypłacili

Kamer jak gagabux , bux.to i inne badziewia to wiadomo :) Ja z gagabux na poczatku wyplacilem ponad 50$ a teraz już oni nie wypłacają...

Daj + jak możesz :) To nic nie kosztuje :)

Wejdź na http://pajacyk.pl/ i kliknij w brzuszek pajacyka :) Nakarmisz głodne dziecko , a to nic nie kosztuje :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...