Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wrażenia Po Patchu.

Enzil

Patch był:  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzisz o najnowszym patchu?

• Zajebisty
      18
    • Mo?e by?
      16
    • ?redni, ale nie warty tracenia hacków
      4
    • S?abiutko, Nexon si? nie postara? :(
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja haków nie używam więc mi sie patch podoba nawet fajnie to zrobili i przynajmniej tabela wyników jest przeźroczysta i to jest według mnie duży +.

Pozdrawiam Vebre

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

Szczeże? to mój komputer juz nie daje rady co do wymagania tej gry.Wymagania są co raz wieksze , ja niestety musze kupic nowego kompa , na co mnie na niego nie stać.Jak gram 4 vs 4 to mi sie nie tnie , ale jak juz 8 na 8 to kaplica.Może jak bedą nowe serwery dedykowane , to bedzie lepiej. A co do update , to fajny im wyszedł. Zaczeli się przykładać do tej gry , ale powiem wam mogli by zostawic stary wygląd taki jaki byl w tamtym roku :) był fajniejszy. Teraz jest strasznie duzo pierdół pododawanych przez co stracili napewno nie jednego gracza , bo jak juz mówiłem wymagania są co raz wieksze. Pzdr.

PROSZĘ KLIKNIJ TUTAJ <<<<<< O TU ;D

Bardzo mi pomozesz :)

932202.png

Kliknij+

Kliknij+

Kliknij+

Kliknij+

Opublikowano

Aktualnie nie używałem żadnych hacków, więc patch na +..

Accoloadersy już ładniej wyglądają, co wg mnie jest największą zaletą patcha..

A te nowe snajpy? mh..

Testowałem tą za GP i powiem szczerze,że stare dobre L96A1 jest o klase lepsze.

Opublikowano

po tym nowym patchu moj PC wymiekl tak jak u mojego kumpla same lagi i grac sie nie da jeb... nexona

Lepiej jak Nexon coś robi, niż tylko zarabia kasę i banuje.. Warto miec troszkę więcej lagów, ale cieszyc się nowym mapkami, itemkami.. Na tym polega właśnie piękno tej gry.

Opublikowano

To że coś robi to nie znaczy ze mają być większe wymagania przez takie rzeczy dużo znajomych graczy tak jak i reszta zakończyła grę w combacie...

Opublikowano

hacków nie straciłem (no chyba że tellekilla którym tak lubiłem wnerwiać innych :D) a patch jest taki sobie...tak jak ktoś to trafnie powiedział że w poprzednim roku było lepiej

Opublikowano

Szczeże? to mój komputer juz nie daje rady co do wymagania tej gry.Wymagania są co raz wieksze , ja niestety musze kupic nowego kompa , na co mnie na niego nie stać.Jak gram 4 vs 4 to mi sie nie tnie , ale jak juz 8 na 8 to kaplica.Może jak bedą nowe serwery dedykowane , to bedzie lepiej. A co do update , to fajny im wyszedł. Zaczeli się przykładać do tej gry , ale powiem wam mogli by zostawic stary wygląd taki jaki byl w tamtym roku :) był fajniejszy. Teraz jest strasznie duzo pierdół pododawanych przez co stracili napewno nie jednego gracza , bo jak juz mówiłem wymagania są co raz wieksze. Pzdr.

popieram.. mam to samo.. komp nie wyrabia, brak kasy na nowego..

a co do wyglądu to dla mnie zajebisty, lepszy od poprzedniego

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Opublikowano

Mi się podoba ten nowy patch. Jest zaje**sty... a szczególnie nowy tryb i fajnie, że zmienili killstreaki. Wcześniej było tak, że zrobiłeś multikilla headem to był tylko HS a teraz multikill i hs tak jak jeszcze wczesniej.

Opublikowano

mi się bardzo podoba to ulepszone UI ;)oraz może będzie mniej laggerów poprzez zwiększone wymagania gry ^.^