Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze.

Szkoda mi kasy na WoW'a a pogralbym w GW i mam pytanie czy z tymi kampaniami jest jak z dodatkami w WoW ? Ze kupuje Prophieces [ podstawka ] potem kupuje nightfall albo inne i instaluje i mam to wszytsko w jednym czy kazda to inna gra ?

A i 20 lvl dlugo sie wbija ? Bo troche maly lvl jak dla mnie :/ Co po tym jak wbije ten lvl ? Nie chcialbym grac na PVP tylko tam gdzie idziesz od 1lvla

-

Opublikowano

Jeżeli kupisz np. Factions i Nightfall to tam w menu wybierasz w którą chcesz zagrać. 20lvl moim zdanie się długo wbija, ale niektórzy może mają swoje sposoby na szybsze wbicie. Po 1 w tej grze nie chodzi o expienie... bo była bo to bardzo nudna gra patrz metin2, w tej grze chodzi głównie o wykonywanie misji. Po wbiciu 20lvl nadal dostajesz punkty umiejętności itp. Więc możesz grać dalej.

1359062624-U334301.png

Opublikowano

dzieki , o to mi chodzilo ;]

ale jak kupie ta 1 kampanie a po np. miesiacu jakas inna to w menu wybiore to bee mial dalej swoja postac itd ? czy jest tak : nowa kampania - nowa postac

-

Opublikowano

Masz wszystko to samo co w poprzedniej kampanii. Kampanie możesz zmieniać kiedy tylko chcesz ( wystarczy tylko że przeniesiesz swoją postać do innej lokacji)

Opublikowano

Kupując podstawkę grasz w podstawkę :D <<możesz też kupić NF Fc i bez problemu możesz w nie grać bez podstawki ale :

-nie masz itemków z tamtych kampanii chyba że od kogoś kupisz

-Nie masz skilli <<wielki -

Po zakupieniu kolejnej cześci :

Masz nf i fc <<bez problemu możesz się poruszać po tych krajach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...