Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban Za Nic ?!

Twist

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie pisze ponieważ jest to trochę dziwne że dostałem bana przez VAC za nic??!!!!!! nie używam cheatow lubię reportować cheaterów ;p ale to inna bajka

mam wrażenie... właściwie to jestem pewny że dostałem bana za nic. miałem dobrą passę przez kilka dni z rzędu wyzywany byłem od cheaterów itp. ale to chyba naturalne (zazdrość innych graczy)

napisałem do nich ale odpowiedział mi chyba bot że banów nie cofają. No to kur**a wbijałem lvl i emblematy i tytuły na próżno ?? napisałem im jaka była sytuacja ale znowu dostałem tą samą odpowiedz.

Pewnie dostają tysiące takich e-maili dziennie ale zapłaciłem za tą grę i tak naprawdę straciłem pieniądze bo wystąpiło jakieś nieporozumienie?

Czy jest jakiś sposób na to aby zrozumieli że nie miałem żadnych "wspomagaczy"? niż napisanie im tego w e-mailu ?? mam ich spamić takimi e-mailami? to dostane jeszcze na konto na steamie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

tak to jest banują uczciwych a cich co cisna na czitach jest ale watpie czy cos zdzialasz bo to sa "h**e" i nie ma szans na un bana porazka vac w mw2

Opublikowano

znowu wysłałem im wczoraj 2 wiadomości tym razem napisałem że chce aby mi udowodnili że miałem hacki no i jak wczoraj do 00:00 siedziałem nie dostałem odpowiedzi to teraz tez jej nie ma. wcześniej dostawałem odpowiedz 5 min po wysłaniu więc może coś zdziałam :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

Po polsku do nich piszesz czy po angielsku?

Jeśli po polsku można sie z nimi dogadać to może podałbyś adres na jaki pisac.

Na odbannowannie swoich kont nnie licze ale chętnie im napisze co myśle o tym gównie jakie

zrobili z zajebistej gry :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

miałem kiedyś podobną sytuację. gram sobie i w pewnym momencie pisze mi ''rozłączono ze steam'' no i próbuje się zalogować na nowo a tam pisze. Twoje konto steam zostało wyłączone. Napisałem do nich emaila po angielsku i poświęciłem

temu 2 dni i odzyskałem konto. miałem tam jeszcze L4D2 ale to straciłem bo poprosili mnie o klucze z gier podałem tylko z cod mw2 bo od L4D2 nie miałem ale to nie ważne dlaczego :D :D :D no i podałem im klucz, a oni po czasie odpisali mi emaila, że konto jest już włączone ^^

Opublikowano

Napisałem do nich po angielsku do emaila podanego w contact ale jak wcześniej dostawałem że ban jest nie jest mozliwy do cofnięcia to napisałem im że chciałbym wiedziec za co zostałem zbanowany dowód na to że miałem jakieś programy itp. bo pisze że jest podejrzenie o cheateowanie no i od wczoraj jeszcze nie dostałem odpowiedzi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Opublikowano

no niestety ale dostałem e-maila w którym napisali mi że Jeśli VAC wykrył u mnie cheaty to oni mi nie muszą nic udowadniać -.- i dalsze wysyłanie wiadomości krytykujące ich metody będą odbierane jako atak na ludzi sprawujących nad tym kontrolę i skutkować będzie zablokowaniem konta steam i utratą gier itp. :( więc już nie odzyskam mojego konta w MW2 skurwysyny ;/

chciałem napisać na forum ale żeby założyć temat muszę spełniać jakieś głupie warunki przeciw tymi którzy zakładają bezsensowne tematy i wtedy przeczytałem tego maila no i juz mam dosyć -.- <_<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

1105413248.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...