Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbanowany Za Granie Z Intervention Przez Dwa Lata

kubikolos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszeeeeeeeeeeeee pomóżcie zostałem zbanowany ponieważ gram tylko z intervention, nigdy nie grałem np. Z M4 M16 M21 EBR WA 2000, i innymi brońmi użylem tylko raz wallhacka bo typek mnie wkurzał i powiedział że nie użyje cheatów graliśmy 1 vs 1 (jakoś 1 miesiąc temu) pomocy!!

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Ja pierdole to mój kumpel z klasy z którym grałęm miesiąc temu i powidział że nie użyje wh i przegrał ze mną 50 zl sory za wulgaryzmy ale nie odbiegając od tematu PO co miał mnie banować i to jeszcze kumpel ????

Powiem tak gram tylko z intervention już dwa lata od kąd wyszła gra i tylko raz jeden jedyny jebany raz go użyłem i chcem sie dowiedzieć czy istnieje jakiś sposób żeby odbanować gre?????

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

I jednego nooba używającego Wallhacka mniej ? 1 raz użyłeś ? coś mi się nie chce wierzyć :)...

to jest forum o cheatach!!! i nie tylko so ....

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Po pierwsze... od bana nie da sie uciec ! chyba ze alteriwnet:) a i po drugie !mw2 nie MA NAWET ROKU! WYSZLO W LISTOPADZIE 2009 LUB W PAZDZIERNIKU WIEC NIE KLAM!!

fwlogo.png

Zagrajmy razem na Fantastic World!

Planowany nick: EsieQ

Planowana klasa:Dagger

Planowany kraj:Chunjo

Planowany cel:Miło spędzić czas i być proO

Serwer ruszy wkrótce! Więcej informacji w temacie!

Opublikowano

dokładnie mw2 wyszło w listopadzie czy pazdzierniku widac ze autor kłamie i chce kogos wkopac...

A jak tak chcesz grac graj przez vac chaosa ale tylko na privach i ty musisz hostowac a jak nie 2 osoba musi tez posiadac vac chaosa wtedy wbijesz do niego

[/url]

eminem_sig_by_flatmate-d2yuy89.png

DAJ ------

22162261.jpg

Opublikowano

Jesteś głupi używałeś chitow dostałeś bana a teraz płaczesz haha. W sprawie bana nikt Ci tu nie pomoże LOWIE-.-"

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Ja pierdole z CODEM 4 MI SIE POMYLIŁO Z INTERVENTION GRAM PRAWIE ROK W CODZIE 4 GRAM 3 LATA I MAM WERSJE ALTERIWNET(MW2) ALE TO GÓWNO TO JUŻ PRZESZŁOŚĆ

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

#up

To co mówisz jest bez sensu. Pomyliło ci się z codem 4 piszać 2 posty i wybierając dział......

Jeśli w cod 4 masz bana na 1 serwerze możesz grać na innych...

Chyba, że masz bana od PB na wszystko.

Skoro to już przeszłośc zastanawiam się co ten temat tu jeszcze robi?

Powodzenia w Black Ops

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

w codzie 4 nie mam bana na ani jednym serwerze a w black opsie na pewno nie bede używać cheatów, a w mw 2 nie używałem raz ale to tylko na priv i to alterIWnet. Więc za co ten ban na public ???

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Kurna!

To co w końcu dostałeś bana na mw2 czy CoD4:MW?

Priv? AlterIwnet?

Czkj czkj... mówiłeś że grałeś w mw2 na steamie. A tu nagle przechodzisz do alterka? TO co w końcu!

1. Dostałeś bana na steamie tak? Bany są nie odwracalne, wiec nie masz o czym gadać. (albo wbijasz na żal.pl i się tam wyżalasz.)

2. Masz 2 opcje do wyboru:

- Vac Chaos (polecam!)

-AlterIwnet

Ja dostałem bana i gram na vacu, i mi to w ogóle nie przeszkadza. Zapraszam kolegów, włączam moda i jedziemy.

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

Wypowiem sie ja.. Jezeli dostales bana na alterIW.net to:

- mozesz napisac odwolanie od bana

- czekac jezeli to nie ban pernamentny..

Jezeli dostales bana na steam to:

- Nic Ci nie da szukanie sposobu na granie z banem chyba ze Vac Chaos jak wypowiedzial sie kolega kilka postow wyzej..

Pozdrawiam LajtQ.. Masz pytania odnosnie alterIWnet to pisz do mnie..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Słuchaj dostałem bana na alterIWnet MW2 a na STEAMIE mi ukradli... gre i konto

What a shame ;>

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

a chuj ci w dupe cwelu masz pech dostałeś bana pajacu więc się ciesze ,że nie mam noba z wh i po steami suko!!!! hahaha ciota!!! jakos gram na aimie i wh "catalyst" i nie dostałem bana

bombseedslogo.jpg

Opublikowano

@UP LOL post miesiąca :D :D

Niektórzy mają farta, gdzieś czytałem, że koleś grał prawie rok i nie dostał bana, a niektórych banują w ciągu 24h...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...