Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1 Lvl I Fart Na Starcie

Krzynio93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Robimy 1lvl, jeśli dostanie miecz z bonem ( nie ważne jakim) to oznacza że postać ma szczęście, jeśli nie - usuwamy postać i robimy nowe, aż do skutku. Najlepiej zostawić 7lvl-10lvl i expić na psach, dzikach, wilkach itp.. Do tego jednak trzeba znalezc jakaś gildie, która nas przyjmie . Jak się nam nie uda. To droper dobija 15 i robimy nowego.

Zarobek polega na tym, że lecą itemy z bonami 1k,1,5k,2k PŻ. Jest to bardzo dobry zarobek, jak pewnie zauważyliście wiele osób z niego korzysta.

Czy to naprawde działa bo dzis 1 raz o Tym słyszę/ Jezeli tak to czy czeste te eq z pz leci ?

Nie bądź żyła - oddaj krew! Jeżel chcesz dając mi + mogę Cię wyręczyc :P

teletju2jo9.jpg

Daj + <(

^^,)>

Opublikowano

Szczęście sprawdzasz u staruszki , a to co napisałeś zależy rzeczywiście od szczęścia , ale wątpie żeby coś takiego działało ogólnie.

Myślę , że to nie działa.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jakis gosc sobie to wymyslil albo ubzdural i mysli ze jest fajny . Nie, to zalezy od postaci. Bo czasami leca przedmioty jak szalone i maja polowa bony. A czasami 1 na h i bez bona.

Opublikowano

To działa z itemami , które dostajemy za misje ;) Np. kiedy mamy na start miecza z jakimś bonem to za polowanie na 2 lvl dostajemy zbroje z bonem , branzę/kolczyki z bonem za misje u strażnika itd. , często też itemki z bonami dropią , a jak zbroja i reszta itemów będzie bez bonu to na 100% będzie on w tarczy :P Efekt tego "szczęścia" przestaje działać po wylogowaniu :/ Dodam , że to nie są jakieś wymysły , a wyniki testów prowadzonych na postaciach 1-9 lvl :)

Opublikowano

Według mnie to działa ;)

ZBIERAM +.

Pozdrawiam wszystkich z s7

Jestem, żeby pomagać. Pomagam, żeby być.

Opublikowano

Nie mam pojecia, mozna sprobowac ;)

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Opublikowano

mi to jakos tak nie działa ... Nie wiem co jest nie tak

Użytkownik od 21 kwi 2010

Posty: 100  200  300 ☑ 400  500  600  700  800 ☐ 900 ☐ 1000 

Opublikowano

to działa ;f pamiętam jak grałem na PL z kumplem to on miał takie szczęście zawsze że szok prawie każde ku wchodziło zajebiste dropy i wgl a mi wgl nic nie dropiło ani nic akońcu zrobiłem nową postać nie dawno i dostałem mieczyk 3% na omdlenie to itemki ładne mi lecą :)

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Metin to losowa gra gdzie nikt nie ma szczęśćia więc że masz miecz z bonem to nie oznacza ze Ci dropnie bedzie tak samo dropiło jakbyś nie miał miecza z bonem.

65994253024037513199.png

nie wolno mieć odnośników w sygnie do yt

Opublikowano

Takie coś działa jeśli na początku dostaniemy bron z bonem to później za misje dostajemy inne itemki z bonem nie koniecznie z jakimś fajnym ja tak miałem :]

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem to też działa ja kiedys grałem na monku 1 postac to byl woj i dostale miecz z bonem 2% na otrucie i poszedlem expic to mi padl marmur dziki pies buty z max pz 500 i branza z max 1000 :)

242662WizKhalifa.png

Opublikowano

To nie działa... w metinie wszystko od szcześcia zależy raz mamy bardzo dobry drop a raz w ogóle nie ma dropu xD

To jest taka sama bzdura jak z kowale który niby nie pali jak ulepszamy kiedy przetrze czoło :D

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Ściema ; )

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

może działa, może nie, kiedyś na start na s2 (Feniks) dostałem mieczyk +0 10na kryta :D i sellnołem go za 60k bo noobkiem jeszcze byłem ^^

userbar820914.gif

Pomogłem? Daj + jak coś :)

Opublikowano

Powiem coś wam. Może was nie zaskoczę ale to prawda :) Sam już tak od dawna robię i faktycznie lecą bony ;D A jeszcze isć do ihma to już w ogóle marzenie.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Moim zdaniem to też działa ja kiedys grałem na monku 1 postac to byl woj i dostale miecz z bonem 2% na otrucie i poszedlem expic to mi padl marmur dziki pies buty z max pz 500 i branza z max 1000 :)

ktos tu klamie poniewaz branzoletki nie leca NIGDY z bonami na hp :P wg mnie to dziala ostatnio zrobilem sobie ninje na dropa sztylety z bonem 5% na przeszywke na 1 lvl dostalem no i mam butki 2k hp i naszyjnik 1k hp + zbroje 500/1000 hp i duzo smieci z bonami teraz czekam na NNO ^^

@Edit tak jak up w imha jest zaje*** drop taka postacia mozna wbic 23 lvl tygra +9 mental silne m1 szeroki +9 i na ezoty ribki moga ladne leciec ;DD

Opublikowano

Powiem coś wam. Może was nie zaskoczę ale to prawda :) Sam już tak od dawna robię i faktycznie lecą bony ;D A jeszcze isć do ihma to już w ogóle marzenie.

:0000 To nie wiedziałem już zaczynam robić postacie i editne czy to naprawdę działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...