Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mam do Was prośbę. Potrzebuję programiku , o wyglądzie mniej więcej takim. Mam okienko w które wpisuje tekst , obok 2 radiobuttony ( czyli tylko 1 może być wcisnięty )

O nazwach true i false. Gdy nacisnę przycisk GENERUJ chciałbym aby wygenerowało mi coś takiego( w jakimś osobnym okienku z możliwością skopiowania ) :

To jest ukryta treść, proszę

Tam gdzie true w zależności od zaznaczonego buttona ma być albo 'true' albo 'false'

Nie wiem czy to prosty czy trudny programik , nie zajmowałem się tym nigdy. Jeśli ktoś mi pomoże, będe bardzo wdzięczny bo ułatwi to moją pracę. A jakby już był gotowy kod mechaniczny to wogóle bajka :)

Pozdrawiam

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano (edytowane)

Oczywiście że może, dziękuję jak ściągnę kompiler to sprawdzę czy działa :)

//EDIT

Dziękuję Ci bardzo ! Wszystko działa ! Oczywiście + :)

Edytowane przez WoJjTeK

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Opublikowano (edytowane)

Spoko, ja już sobie skompilowałem.

Btw jak zrobić że jak klikne X to najpierw wyświetli mi jakiś Msg a po klieknieciu OK wyjdzie z programu ? :)

@Down

Nic nie skumałem, muszę poczytać tego tutoriala w przypiętych ale i tak dzięki ;d

A jednak skumałem :*

Edytowane przez WoJjTeK

• Dodaj nową pozycję...