Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zszc

Andy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc , wiecie moze cos sie stalo ze stronka do rejstrowania kont do zszc ?? bo nie chodzi mi dzis , moze wiecie czy jest jaka nowa albo nie wiem , bo juz proboje z 2 tyg sie zarejstrowac i dalej nie moge jakis info ?? Dzieki

Ach Ten Andy!
Opublikowano

To jest strona z rejestracją: Klik

Ale rejestracja zamknięta. Kup konto na allegro jak nie chce Ci się czekać, aż otworzą.

P.S. Otworzyli godzinę po tym jak to napisałem. xD

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

Widzę, że się dowiedzieliście. xP A myślałem, że już nikogo nie obchodzi kiedy on. xD

Jeden z niewielu użytkowników, którzy pamiętają początki tego forum.

85.jpg

Opublikowano

TAK! spoko rób jak chcesz bana dostać za multikonto to nie ma problemu a 3x up po co ci 12 kont ? co za 2 zł na allegro sprzedasz weź przestań co to za kasa ^^ 2 zl xD

A i reg jest już off ;p ja zrobiłem 2 acc

Opublikowano

Tylko w tym problem, że oni dają bany wtedy na KAŻDE konto, więc nie radze xx multikont robić:D

10465336176777382411.png
Opublikowano

slavon lol zal mi cie strasznie 24 zł ok ludzie i tylko po to robisz konta ? idź do sąsiada pomoc albo coś i masz 2 x więcej Nobie 24zl to strasznie dożę pieniądze co za to kupisz czipsy i lody podniecisz się wtedy jak konta sprzedasz na allegro powodzenia bo i tak nie skupują

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...