Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od 2 dni mam straszne lagi, wczesniej nie było żadnych problemow ;d

Na pewno nie jest to wina neta..

Wiecie o co chodzi? ;d

Opublikowano

heh no jaki przypadek ja mam identycznie mam lagi chodź nie powinienem mieć sprawdzałem wczoraj własny net itp i zadnych lagów nie powinno być a są, też nie mam pojęcia dlaczego ;/

Sprawdzałem bez bota na czysto i to samo a najlepsze jest to że jak odpalam clienta to mam 120 ping więc lagów nie powinienem miec.

Opublikowano

nie kurwa nie idzie grać obecnie na water. To jest tak wkurwiająca rzecz że zaraz kompa rozwale od godziny próbuje dojsc na MT i nie moge bo przez te lagi ciagle mnie cos po drodze zabija, te zasrane freezy na 5 sekund. Tego nie było a teraz jest grać nie idzie tylko kurwicy można dostać

Opublikowano

Wylane na ten serwer >,> nawet nie potrafia ogarnac lagowania serwera albo wkolko zlego time spawn uniqe masakra.... ja robie sobie przerwe w takim razie jak i z forum tak i gra gdyby w czasie bym nie wrocil mozna pisac na PW najlepiej na [email protected]

Co do lagow to przez ich ostatni świetny event w czasie którego serwer padł przez przeciążenie

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Opublikowano

A może mają jakieś problemy techniczne a wy KU**A narzekacie już.Coś się nie podoba zapraszam na serwery METIN tam macie polaków i no lag.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...