Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką Postać Wybrać?

darek6640

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pełno jest takich tematów.Wg mnie temat do kosza.Sam zdecyduj.Ja np. lubie leczyć wszystkich dlatego gram kapciem.

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Witam zaczynam właśnie przygodę z 4story i chciałem się dowiedzieć jaką postać wybrać tak żeby gra była przyjemna

Praktycznie to nie ma takiej postaci, którą "najlepiej" grać. Każdy musi dobrać postać do siebie, do swojego stylu gry...

Osobiście to lubię grać zaklinaczem ale to do Ciebie należy ostateczny wybór.

I jeszcze jedno, jak napisał kolega wyżej, nie twórz nowych tematów i nie zaśmiecaj forum tylko korzystaj z opcji szukaj.

Pozdrawiam uXimbiQ

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Nigdy, ale to nigdy nie zakładajcie takich tematów !

Ja szukałem najlepszej postaci, wg. wielu był nim łucznik...

Dorobiłem się eq itd.

Lecz nie odczuwałem przyjemności z gry...

Wolałem grać kapciem 57 z sepa +18 i eq z czaso, niż moim łukiem, który rozwalał 90% graczy 3lv + -

Pobierz jakiegoś hacka, wbija każdą postacią np. 40 lv, i zobacz, którą przyjemniej Ci się gra ;)

Pozdrawiam, Adam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Oczywiście ze łucznik albo czarodziej też jest w sumie dobry ale moim zdnaiem 1.Łucznik 2.czaro 3.Woj 4.Kapłan 5.Zaklinacz 6.RMC ;)

Pomogłem ? Daj +!!

Jesli chcesz wstawić - lepiej nie rób tego wcale .

90% nastolatków dostało by załamania nerwowego gdyby Justin Bieber stał na szczycie wieżewca i miał zamiar skoczyć. Jeżeli należysz do 10% które wzięło by krzesełko i popcorn i darło się ,,Skacz lamusie . Jeśli jesteś w tych 10% wklej to na swoją Sygnaturke .

[/color]

Opublikowano

Zaklinacz; ).

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...