Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Korean Help

bobo222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.Mam problem z zarejestrowaniem się w warrock a oto mój problem jak się wpisuje Kssn to nie wiem jak wpisać te koreańskie znaczki.Za pomoc będą lecieć +.

Opublikowano

musisz 2x otworzyć przegladarke, i KSSN się składa z 3 części, w 1 oknie rejestracja a w 2 oknie kody KSSN, i poprostu PRZECIĄGASZ ten kod w własciwe miejsce

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

musisz 2x otworzyć przegladarke, i KSSN się składa z 3 części, w 1 oknie rejestracja a w 2 oknie kody KSSN, i poprostu PRZECIĄGASZ ten kod w własciwe miejsce

leci plus

Opublikowano

eh...

Nie da sie kopiowac tych koreanskich znaczkow do potwierdzenia zalozenia konta pod koniec rejestracji...

Po prostu wejdz w post kamilosa http://cfps.pl/forum/showthread.php?t=39722

Tam masz opisane wszystko dokladnie a co do tego kodu jeszcze raz to poprostu wejdz w ta strone tam wybierz odpowiedni znaczek kliknij get handel czy cos takiego:)) i kliknij na znaczek i nie puszczaj LPM(lewego przycisku myszy...) najedz na strone IE z rejestracja na pasku zadan i najedz na miejsce gdzie masz wpisac ten znaczek i pusc LPM...

pozdrawiam^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...