Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Allegro, Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest NOKIA N97 tylko N97 - chińska podróba, która zepsuje się po miesiącu i ma tyle funkcji co telefony sprzed 2 lat.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Legenda
Opublikowano

Ja bym nie brał bo jakoś dziwnie tani ten telefon.

Poczytaj jego komentarze i zobacz czy nie sprzedaje jakiś podróbek.

Opublikowano

na jednym ze zdj. przy wyświetlaczu jest logo NOKIA

bo normalna Nokia n97 to +800zl dlatego ten temat

i dziękuje za odp.

Hejo

Opublikowano

"TELEFON N97 DUAL SIM"

To nie nokia. Nigdzie w opisie nie ma słowa nokia, a to pierwsze zdjęcie to akurat oryginał, ale reszta podróby.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Jedynym plusem tego telefonu jest dual-sim, reszta to dno, słaby wyświetlacz, słabe funkcję, w ogóle do N97 Nokii tego porównywać nie można.

@Down

Po co powtarzasz to co wszyscy już wcześniej napisali?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

N97 to na bank nie jest, to pewnie jakaś Chińska podróbka Noki np. Nocla

Ja bym osobiście nie brał

Tobie też radzę odpuścić nie ma co kłamać tu jest Polska tu pieniądze się liczy i nikt "takiego", sprawnego telefonu by za 130zł nie sprzedawał ;)

Ale z drugiej strony jest ryzyko jest zabawa ;) <joke>

Ewentualnie, ale to ewentualnie jak strasznie na niego jesteś..... to za pobraniem ;)

33876.png

Uważasz, że pomogłem i chcesz mi się jakoś odwdzięczyć

Wystarczy, że dasz +

Opublikowano

I jak zwykle wypowiedzi osob ktore nawet takiego telefonu na oczy nie widzialy :)

Co do tak taniej podrobki to nie wiem czy warto.Ja swoja kupilem za 350zl + przesylka z chin i jestem bardzo zadowolony.

pozdrawiam

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

To jest zwykły chwyt marketingowy nazwa ;p

I ogolnie patrzac na to ma gorsze oprogramowanie i Po pierwsze niema nazwy Nokia .

Wiec pewnie jakiś szajs jakich mało lepiej już kupić jakiś za 50 zl w komisie ;P niz to

30364378.png

Opublikowano
I jak zwykle wypowiedzi osob ktore nawet takiego telefonu na oczy nie widzialy :)

Co do tak taniej podrobki to nie wiem czy warto.Ja swoja kupilem za 350zl + przesylka z chin i jestem bardzo zadowolony.

pozdrawiam

350zł to nie 150+zł, do tego ty kupowałeś prosto z Chin, a skąd wiadomo co to na tej aukcji jest?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Nie wiadomo i na pewno jest to duzo gorsza jakosc.Pisze tylko ze w tym temacie sa same odpowiedzi do ktorych autor sam na pewno doszedl.

\m/ \m/

GG: 9261310

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...