Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Edytowanie Plików Clienta

MaciuS156

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemakno!

Ten temat napisałem ponieważ niektórzy uważają że edytowanie clienta jest nie legalne

Napisz co o tym myślisz

Ja myślę że :

Client z 2008r. - Ten client jest od GF4D i jak każdy ma prawa autorskie

Client z 2010r. - Ten client jest aktualny wydany przez GF4D który też posiada prawa autorskie

A ty co o tym myślisz ? Napisz !

Edytując pliki clienta łamiesz prawa autorskie ! Robisz to na własną odpowiedzialność !

@edit

Proszę o przypięcie

Opublikowano

Ja myślę że wszystkie klienty które się przerabia to jest to nie legalnie, ponieważ każdy klient posiada prawa autorskie nie ważne z jakiego roku.

Pewnie ktoś sobie wymyślił, że jak jest klient z 2008r. to jest nie ważny, lecz to może być nie prawdą.

Dlatego najlepiej się spytać Team Metin2 PL o tą odp. :>

Opublikowano

Ja tam mam z 2010 i mam na nim pare patchy na privy i Tyle. Myśle że patche nie łamią praw autorskich tylko zmienianie wyglądu itp ^^

Dasz -??? Ja chce - Daj -'ika ;]

astiumsign.png

Opublikowano

Każdy klient ma prawa autorskie, ale stary np. z 08 roku jest porzucany, a aktualnym klientem jest ten z 2010 roku, który jest aktualny. Zatem edytowanie klienta z 2010 roku jest bardziej nielegalne.

Pozdrawiam.

//

Dlatego najlepiej się spytać Team Metin2 PL o tą odp. :>

hyhy.. no to powodzenia -,-

Opublikowano

No tak Jest to nielegalne ale i tak nikt nic nie zrobi bo im sie ruszyć dupy nie chce ^^

astiumsign.png

Opublikowano

Haha Chinczyk ^^ odrazu Arab ^^ najlepiej sobie zmienić Ip na ang lub inne i gicior ^^

Ok ja lece do wyra jutro szkoła ^^ 7 lekcji -_-

astiumsign.png

Opublikowano

ja pierdole ... ludzie czy wy nie macie nic do roboty tylko pierdolenie o niczym ?(ten dział jest od edytowania a nie pytania się o takie gówno i jeszcze to przykleić <lol> ) chcesz to edytuj nie to nie , za wszystko można ponieść odpowiedzialność ... za coś takiego to powinno sie perma dostawać ...

broneq00:

taa jasne niech każdy pisze takie bezsensowne tematy i sie pyta jak by nie potrafił użyć wyszukiwarki ... , i takie tłumaczenie dzieciom co i jak to ''pierdolenie się a nie robota ''

wielkosc

Opublikowano

Pewnie i masz rację.

Ale te teksturki, new mounty, atlantyda, lv obok nicku i rangi, wprowadzenie nowych broni (to już było pewnie w kliencie ale nie było dmg ;d).

Tego to na pewno nie zrobili.

@EDIT

ja pierdole ... ludzie czy wy nie macie nic do roboty tylko pierdolenie o niczym ? chcesz to edytuj nie to nie , za wszystko można ponieść odpowiedzialność ... za coś takiego to powinno sie perma dostawać ...

\

Po to jest ten temat żeby o tym dyskutować -_-

Pomocnik
Opublikowano

Ludzie, nawet gdyby za to była kara dożywocia, i tak by to edytowali. Każda gra bez przeróbek jest nudna, ale do pewnego stopnia. Ja naprzykład sam edytuje pliczki, ale każdy to robi. Według mnie temat bez sensu.

A co do Metin2 2k8 Client:

Każdy klient wraz z nową wersją traci "to coś", które nie zezwala na bawienie się w plikach. Czyli już spokojnie można używać tego klienta.

To jest moje zdanie...

Moje tutoriale:

Lawa zamiast wody!

_____________________________________________________________________________________________________

Mój kot gra w Metina!

Moja babcia tańczy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...