Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Menatl Czy Body Lvl 65++ Który Lepszy Do Pvp?

pazurek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mentalem lepiej-łatwiej i przyjemniej podexpisz :D Ogólnie mental lepszy moim zdaniem choć bodym się gra ciekawiej ;p

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

Body rlz mentali ostro jeżdże nawet 5 - 10! lvli lepszych (może to przez eq +9 ale nie wiem) pozatm jak wbijesz bodym 75 to w grocie bedzie sie duzo lepiej sprawowal niz mental i na wiedzme mentalem niemasz sie co wybierac bo cie ładnie pojedzie... a bodym to juz lepiej

Opublikowano

Moim zdaniem Body oczywiscie z jakims Pro Eq ;d

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

mental moim zdaniem lepszy...

grałem mentalem do 67lvl i z eq +7/8 byłem dobry w pvp

Win XP 32bit SP3

Zainstalowany: .NetFramework 3.5 i 4.0 oraz C++ :D

Opublikowano

Moim zdaniem to jednak mental. Mental ma mocniejsze skile i inni zadaja mu mniej obrazen przy silnym + dobre eq to do pvp i do expa ;]

Dajcie minusikaa będę wdzięczny ;] Tylko -

992561393.png

Opublikowano

Nie zgodze sie moze i to ci sie podoba ze jest szybki ale mało uniwersalny bo do expa i to szybkiego to wymięka ;]

Dajcie minusikaa będę wdzięczny ;] Tylko -

992561393.png

Opublikowano

Wg mnie mental tylko silne i duchowe z G1 + pare % abs i dobij 70,zapodaj zlodzieja z kd +4 i bodziakowi ciezko bd cie położyć a o mentalu nie wspomne :P

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

gram mentalem i go nie polecam!

Bardzo wolny i body kładzie mnie na pvp a mam full eq +9

Opublikowano

Nie mozna jasko okreslic, kto jest lepszy; body czy mental, to pytanie chyba codziennie slysze i zawsze odpowiadam tak samo:

Graj profesja taka, jaka bedzie Ci sie chcialo grac!

Ja jak zaczynalem gre w metina, slyszalem ze najlepszy w calej grze jest sura bm, wiec takiego tez zalozylem... Meczylem sie okropnie, strasznie ciezko sie expilo, pvp tez nie bylo boskie z racji tego, ze nie bylo kasy na eq... Po wbiciu 48 lvl stwierdzilem, ze dosyc tej katorgi i zrobilem ninje daggera, ktorym gram do dzisiaj i nie zaluje. Poprostu zastanow sie dobrze i sam podejmij decyzje, skoro mentalem i bodym wbiles 41 lvl, to juz musisz miec jakies pojecie o tej grze... Zdania na temat tych 2 klas zawsze byly podzielone, wiele argumentow i kontrargumentow.

Chyba najwazniejsze cechy tych postaci to:

Body jest szybki, ma malo obrony, wiekszy dmg

Mental ma wiecej defa, mocniejsze skille, ale latwo z nich nie trafic w pvp, wolniejszy

Wiele osob twierdzi, ze gra mentalem jest monotonna, ale zwolennicy tej klasy mowia, ze to jej zaleta, gdyz nie martwimy sie o nasze zycie, spokojnie wykonujemy cele "zluruj, walnij, zabij"

Zwolennicy wojownika body uwazaja, ze jest to bardzo dynamiczna klasa, ze nie spospob sie nudzic przy grze bodym "zluruj bardzo duzo, walnij skille, chwile pobiegaj, machnij pare razy mieczem, az Twoi wrogowie zgina"

Najwazniejsze w tej grze jest eq... Nie lvl, nie skille, tylko eq i jeszcze raz eq... Na drugim miejscu sa skille, na trzecim miejscu jest lvl. Mocne i slabsze strony tych klas juz przedstawilem, chociaz Ty pewnie je znasz lepiej niz ja, gdyz ja nie wbilem mentalem, ani bodym 41, tak jak Ty, wiec to Ty powinienes uczyc mnie w tej dziedzinie.

Reasumujac, zalezy to tylko i wylacznie od Ciebie, nie podejmuj decyzji, bo tak powiedzial ktos inny. Nie warto grac klasa, ktora mniej Ci sie podoba i po wbiciu 70 lvl stwierdzic "szkoda ze nie expilem mentalem, czy bodym".

Opublikowano

Body + nno nimfa /bbojowy +9 kd+4 bony do h abs omdlenie i mentala nie ma ;] szybkość hitów u bodego z berkiem na G mnie oszałamia a co doiero na P-.- Mental tansze ku NUDNY miałem z 3razy mentala 60 lvl i się mi znudził...

Opublikowano

według mnie najlepszy jest mental!!

Jak ty chcesz szybko doexpić do tego 65-70lvla mentalem będzie dużo łatwiej, a potem na takim lvlu - 4 skille M lub więcej z dobrym EQ w pvp też mental dobry będzie ;-)

Opublikowano

Mental = 60+ = Eq (+7 kd +4 )=Pro Bron (+9, kd +4)

Body = 60+ = PRO EQ (+9 kd +3/+4) = Bron (+9 kd+4/+3)

Jeśli masz duzo kasy polecam Bodego (300kk+) ,mniej to Mentala (100kk+)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

ja również polecam bodego ale wybór należy do Ciebie jak będziesz chciał expic w grocie (po wbiciu 75) to mental że tak powiem odpada da rade się nim tam expić ale jest to męczarnia a bodziakiem odpalasz aure berka i rozpiżdżasz wszystko na hity ^^(wystarczy truciak z dobrymi śr)

Opublikowano

Polecam mentala szybko wexpisz 65-70 i ma koxiarskie skille jak na G wrzucisz :) mam mentala 51 i bodych 56 kładę i v1 całe spoty biorę heh :D Wiec MENTAL!! poza tym tanie ku :D a nie jak w bodym aura 3kk silne za 1,3kk kupisz

1851984472.png

Neostrada 40 Mb/s -,-

Opublikowano

Hmmm ... Mental ma tańsze ku ale za to nie będziesz miał takiej satysfakcji jak wbijesz np wir na G jak Walniecie na G ... Polecam body Szybkość + wartość ataku = maszynka do pvp .. ;)

34266.png
Opublikowano

Jeszcze raz polecam woja body.

Mental weźmie całego spota ale w tym czasie body weźmie go w częściach i okaże się ze wziął mp 1.5 spota w tym czasie co mental całego.

Do tego Body jest dużo ciekawszy bo jest szybki a nie tak jak mental.

Po 70 aura daje tyle ataku że mental szans nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...