Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sciagany Wow

skrall

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , mam takie male pytanko :) Czy jezeli sciagnalem sobie wow'a z internetu i zpatchuje go do najnowszej wersji itd to czy bede mogl grac normalnie na globalu ? Np mam zrobione konto 10-day trial i bym pogral w tcb+ wotlk a nie tylko classic :)

Pozdrawiam.

-

Opublikowano

Będzie, jeżeli patch będzie aktualny.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

@up Jaja sobie robisz?

Napisałem mu, że będzie działać, a ty mnie raportujesz, po czym piszesz to co zostało napisane @up, z błędem, bo nie musi być ściągnięty za pomocą installera. Raport.

Jeżeli masz WoWa aktualnego to możesz grać -.-.

Bez offtopa.

userbarwb.png

Opublikowano

Panowie nie wiecie do czego raporty służą, to są puste raporty a przykładem są trzy posty nad moim. Na forum niema żadnej cenzury i nikomu nie będziemy zamykać papy na siłę i zabraniać się wypowiadać. Nie rozumiecie na czym polega dyskusja a spam.

Pozdrawiam,

2006-2010

Opublikowano

@up Jaja sobie robisz?

Napisałem mu, że będzie działać, a ty mnie raportujesz, po czym piszesz to co zostało napisane @up, z błędem, bo nie musi być ściągnięty za pomocą installera. Raport.

Jeżeli masz WoWa aktualnego to możesz grać -.-.

Bez offtopa.

Po pierwsze nie ciebie raportowałem tylko pizdzielca który reklamował denne forum cyberpizdy.... a ,że właśnie napisałeś posta kiedy ja to pisałem.... no to sry..

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

No musisz aktywować kontro trial ;). Trial max do 20 lvla, co zwykle jest jednym dniem, więc ;>

Dokładnie możesz tak ściągać. , tylko jeżeli z podwieszonych ściągasz to odrazu WoTLK

userbarwb.png

Opublikowano

Zobacz Najpierw zainstaluej/ściagnij Podstawke i po kolei do Woltk / zaleznie na ktory server chcesz isc . Przeciez masz tam w podwieszonych tematach wytlumaczone nie ?!

Człowieku

Dla każdego dodatka sie płaci osobno tnz.

zeby chodzic na pre - tbc to trzeba zaplacic

-//- tbc trzeba zaplacic

-//- woltk trzebga zaplacic

kazdy z osobna

http://allegro.pl/60-dni-wow-prepaid-world-of-warcraft-w-5-sekund-i1241835644.html#gallery

60 dni podstawka kosztuje 73,50zl

( kod wpisuje sie na konice i masz aktywowane )

No wiesz są tez na necie darmowe aktywatory ale to kiedys bylo watpie zeby jakiejs teraz dizalaly.

Chcesz grac na globcu pomimo znajac sporych kosztow gratuluje inteligencji ;p no chyba ze masz kase to przeraszam.

Graj na prywatnym serverze.

@down

Ale on chce grać na globcu. Nie rozkazuje mu O>o polecma mu prywatny server Zeby sie nauczyl grac a nie żapłaci a nagle przestanie grac i wogule dlatego musi to przemyśleć.

Tak pytal sie ile bedzie kosztowalo to ja powiedzalem mu najwazniejsze.

Trial jest do wykorzstania 10 dni to powiedzalem co po tym trzeba zrobic ? Chyba lepiuej niz pisal nowy temat i spamił co ?? :P

Nie mowie ze trzeba kupic wszytkiego WTF .- Wystarczy podstawka na poczatku i jak wbije 60lvl potem tbc 70lvl i woltk 80lvl i raczej nic wiecej nie potrzebuje LOl O>O

Twój komenatrz był niepotrzebny.

30364378.png

Opublikowano

Seoth: CZŁOWIEKU!

Przecież on się pytał o triala, czy będzie na kliencie który ściągnie zagrać w WoWa na trialu, a ty mu wyjeżdżasz o kosztach i o tym, jaki jest nie mądry, bo trzeba wszystko kupić.

Nie rozkazuj mu, czy ma grać na globie czy na privie, polecam sam na globie, na privie nie ma gry, tyle z mojej strony koniec offtopa, bo prezenty będą.

userbarwb.png