Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Yangsellerzy.

Yayami - Omate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zastanawiałem się kiedyś jakim cudem tak zwani yangsellerzy, którzy sprzedają yang na allegro, maja ich tyle ? I to jeszcze na kazdym serwerze. Jak ktoś wie to proszę o odpowiedź.

http://img401.imageshack.us/i/asdbne.jpg/

0:1:25121351.png

18706.png

4hcnpt.gif

wwdqom.gif

Opublikowano

tak jak UPx2 (Naczelny) albo ustawiają sobie na kilku kompach x3 easy metina, do tego kilka farm botów. Ja widziałem gościa co mi pisał z kilku kont ,że jest yangsellerem i miał ustawionych 20 botków, a jezeli chodzi o s16 czy s17 jeden z GM na tych serwerach był też yangsellerem (nie jestem pewien jaki ani gdzie ale była raz taka afera bo byłem w teamie PL a raczej nie tyle co w nim byłem jakoby ,że byłem inwestorem w s19)

LEAGUE OF LEGENDS

EU Nordic and East: Bambus3k 30lv ON KARTHUS FOREVER

EU West: xspellmasterx 30lv off

Aktualnie stawiam serwer mc.

Opublikowano

HHAHA jakie wy pierdoly gadacie !!!!

prosta sprawa bo jeden yangseler mi to zdradzil kupywał dużo yang na stronie intrenetowej i po jakimś 5kkk dostał konto VIP i kupuje 70 % taniej yangi a sprzedaje po tyle ile chodza np 100kk stoi 30 zl to on je ma za oklo 7zl więc zarobek na tmy ma ...

Mam nadzieje że już nie będzie zadnych takich głupich pytań!!!

A gmowie nie selają yang gdyż Arvi CM widzi all co gm robi pozdrawiam

KOCHAM JUSTINA BIEBERA !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

up ... jakie ty pierdoły gadasz .. jak już to się dostaje rabat 10-20% max na nie 70

a co do YangSellerów to nasi kochani GMi :D

I play on s23 and s15 pozdro dla ludzi grających na Kronosie i Eteorze!!

Opublikowano

Administracja :) na początku serwa który ma 5-7 dni sprzedają po 999kk ??? Myslicie ze to realne ? I to jeszcze kilka osób tyle sprzedaje.... Gm , czy Admini Gry... Czy Hujwie kto ktoś kto ma dostep do konsoli że po wpisaniu jednej komendy na full kasy :)

@Up a kto mówi że to GM "_" może ktoś z wyższej półki "_"

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

to Gm'i zarabiają 24/7 przed kompami a nie do pracy ... albo to Xaar :]

PRZEMOC nie jest OZNAKĄ SIŁY ale SŁABOŚCI - Bł.Ks.Popiełuszko

Wiesz co :-) : Nie obchodzi mnie to czy dasz -/+ - to jest beznadziejna zabawa wasza ... lepiej wejdz na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka ;]

kisloo.jpg

Za co Kurwa ten WARN ?!

Opublikowano

Ta ja klamie haah 20 % tyś jest 20 % wiem akurat dobrze ile a tak jak ktos tam pisal to nie GM maja komende na yang blok !!!!

KOCHAM JUSTINA BIEBERA !!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

moj kumpel sprzedaj yangi na allegro , kazdy server , jaka ilosc chcecie , yangi ma od firmy , on jest posrednikiem i gowno wiecie na temat GMow itp... oni nie maja prawa wogole sprzedawac yangi...

takie firmy jak gold4fast czy metin2yang maja servery dedykowane , i chinskie boty , ustawiaja na kazdym serverze po 1000 botow i łowia , expia , i caly drop sellaja dla graczy...

to cala prawda o yangach na allegro

peace....

Opublikowano

@up

ALe to tylko kilka firm jest takich.

GMowie nie maja blocku na Yangi :]

@down

Wlasnie kilka a na allegro ile jest tego w podobnych cenach?

65994253024037513199.png
Opublikowano

ej mam problem z easymetin2 wszystko pieknie właczam loguje sie i kiedy naciskam start ładuje sie do połowy i sie wylacza wie ktos czemu tak sie dzieje? ;PPP

Opublikowano

@UP

Pisz na temat... nie spamuj.

Moim zdaniem Ci "YangSellerzy" zarabiają przez wszystkie ExpBoty, FarmBoty, FishBoty i inne wszystkie chińskie (i nie tylko) bociki. Łowienie + dropienie + bocenie = yangi. Yangi + allegro = złotóweczki.

Do tego mogą wymieniać swoje konta w Metnie za yangi, Smocze Monety za yangi lub publikuja różne hacki/boty wzamian za yangi. Jest mnóstwo sposobów... Ludzie robią wszystko byleby zarobić

...albo po prostu kradną :D:D

Niemożliwe, żeby te yangi sprzedawali nasi kochani Gej...eee...przepraszam... GameMasterzy :P

logoaks.gif

Opublikowano

Haha . Ale wy pierdoły gadacie ,jacy gm'owie ? Tak jak ktos powiedzial na gorze , maja zablokowane komendy . Poprostu leca na exbotach itp i zarabiaja :)

Opublikowano

... Jedno jest takie ze admini się dorabiają na bokach a druga sprawa to jest ten poradnik by Joaquin Phoenix ;) Najlepszy Tutek jaki widziałem ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/162747-tutjak-zarobic-50kk-w-tydzien/

newsera.png

''Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły.''

"I am the master of my fate, I am the captain of my soul."

Nie bądź taki żyła! Daj minusika!

Opublikowano

jak juz napisalem , te rzekome "Firmy" ustawiaja na kazdym serverze po 500-1000 postaci ktore im lowia boca itp... nie trudno sie dalej domyslec skad sa te yangi , proste..

Opublikowano

I co może frytki Do tego?? 500-1000? pogrzało cie?? na 1 kompie z 4 rdzeniami 5,2ghz i karcie graf 1gb wejdzie z 5/6 procesów metin2.bin (sprawdzałem u Cioci to wiem)

Yebnij plusa to nie boli............

Opublikowano

mi się wydaje że te boty i to gówno to wszystko wydawcy metina GameFroge chyba nie wiem .. bo kto by wydawał tyle kasy i skąd by ją miał a oni mają ją duużo .. z 4tysiące na tydzień za same sm + kase za yang czasem przestaną ich używać na 2 tygodnie by to było nie wiarygodne i grają dalej ..

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Zdejmij troszkę % z warna Bardzo Proszę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...