Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Do Calego Dzialu Crossfire..

CineKp89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm...

zalezy co juz masz :P

masz wiele opcji i zalezy czym lubisz, grac mozesz wziasc kilka broni

np Aug Camo,Awm

czy cos,zelezy co juz masz jak mowilem i czym lubisz grac ;P

Opublikowano

200zł = 100k? wątpię bo kolega kupował 300zł = 100k zp Przez Pay coś tam xD ja bym radził M4A1 Gold ale nie wiem czym się różni od innego m4 chyba tylko kolorem xD

PS. mam jeden problem otóż nie mogę usunąć jednego folderu z plikami najpierw kasuje w nim pliki potem wychodzę i kasuje folder pisze : czy na pewno chcesz usunąć? daje tak i pisze że jest to używane przez inną osobę . Wchodzę do folderu a tam znowu te Cholerne pliki :angry: ( nie wiem gdzie to napisać więc może wy wiecie :] ) z góry THX

a jeżeli ktoś napisze że coś tam przy Awaryjnym to niech napisze jak to włączyć itp. a potem jak wyłączyć xD bo się nie znam.

Opublikowano

Desert Gold to zwyklyd Dgl ma wiecej amunicji i gold tylko

M4 Crystal to zwykle m4 adv ja polecam nawet m4 gold bardzo potezne mam je i gra sie zajebiscie po prostu

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

200zł = 100k? wątpię bo kolega kupował 300zł = 100k zp Przez Pay coś tam xD ja bym radził M4A1 Gold ale nie wiem czym się różni od innego m4 chyba tylko kolorem xD

PS. mam jeden problem otóż nie mogę usunąć jednego folderu z plikami najpierw kasuje w nim pliki potem wychodzę i kasuje folder pisze : czy na pewno chcesz usunąć? daje tak i pisze że jest to używane przez inną osobę . Wchodzę do folderu a tam znowu te Cholerne pliki :angry: ( nie wiem gdzie to napisać więc może wy wiecie :] ) z góry THX

a jeżeli ktoś napisze że coś tam przy Awaryjnym to niech napisze jak to włączyć itp. a potem jak wyłączyć xD bo się nie znam.

Oj golden M4A1 różni się od zwykłej i to sporo... Wieksza ilość pestek,lepsza celność,wiekszy power,i wiekszy odrzut no i kolor ;d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...